Fashion

Bine sau prost îmbrăcate pe covorul roşu

Bine sau prost îmbrăcate pe covorul roşu

Celebrităţile au dat năvală la premiera filmului „New Year’s Eve”, care a avut loc pe 5 decembrie, în Los Angeles. Iar ţinutele lor au fost luate la puricat mai ceva ca prestaţia lor pe marele ecran.

Fergie n-a dat greş cu outfit-ul ei spectaculos, însă trebuie să recunoaştem că e ceva în neregulă cu întreaga imagine a vedetei. Să fie oare de vină intervenţiile estetice faciale pe care şi le tot face?

Hilary Swank a ales o rochie feminină din colecţia designerului Elie Saab. Nu şi-a asumat riscuri, nu a avut prea mult de pierdut. Coafura şi machiajul sunt impecabile.

Ţinuta Sofiei Vergara a fost votată de stilişti aproape în unanimitate ca fiind plictisitoare din cale-afară. Iar hair stiliştii au ţinut să precizeze că extensiile nu erau neapărat necesare.

Alissei Milano nu-i lipseşte atitudinea de învingătoare. Din păcate, ea n-a urcat pe podiumul vedetelor cel mai bine îmbrăcate aseară din cauza rochiei cu aspect ieftin şi lungimii ei nepotrivite. Ai impresia că ţinuta stă să crape pe ea în ciuda nuanţei ei închise, care ar fi trebuit să estompeze din excesul de kilograme.

Lea Michele şi Ashton Kutcher fac un cuplu frumos, nu-i aşa? Lăsând deoparte glumele – şi faptul că cei doi actori au flirtat într-o veselie pe covorul roşu – starurile au făcut nişte alegeri vestimentare potrivite.

Silueta frumoasă a lui Katherine Heigl e pusă în evidenţă de outfit-ul vedetei. Doar accesoriile par că sunt din alt film, alăturarea lor pare forţată, având în comun doar culoarea, nu şi designul. Nu că ar fi o regulă ca bijuteriile, pantofii şi poşeta să fie din acelaşi set, nici vorbă!, dar parcă au prea multe elemente diferite.

foto: www.evilbeetgossip.com, www.celebitchy.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Cine-i noua febleţe a Rihannei? 

News

Cine-i noua febleţe a Rihannei? 

Cunoscută drept o devoratoare de bărbaţi, cântăreaţa a pus acum ochii pe alt bărbat. Cine-i norocosul care i-a atras atenţia vedetei?

News

Jessica Simpson: „Am avut contracţii şi am intrat în panică”

Deşi arată de parcă mai are puţin şi naşte gemeni, blondina mai are câteva săptămâni pănă să devină mamă.

Fashion

Adele, într-o ie românească 

Cântăreaţa britanică a pozat pentru ediţia de martie a revistei „Vogue”, purtând o ie de inspiraţie transilvăneană. Crezi că i se potriveşte acest look vedetei?

Fashion

Îţi plac jeanşii Kardashian?

Kim, Kourtney şi Khloé nu dau atenţie ştirilor negative despre familia lor şi se concentrează asupra extinderii imperiului Kardashian, lansând o colecţie de jeanşi pentru femeile voluptuoase.

FOTO Frumoase la Globurile de Aur

Fashion

FOTO Frumoase la Globurile de Aur

Toate starurile care au păşit ieri, pe covorul roşu, în Beverly Hills, au atras atenţia cu ţinutele lor. Iată-le pe cele care au primit nota maximă din partea stiliştilor!

Fashion

Îţi plac pantalonii lui Heidi Klum?

Celebrul manechin nu poate trece niciodată neobservată, însă a atras, zilele trecute, atenţia în mod deosebit deoarece purta o pereche de pantaloni care au intrat în vizorul stiliştilor.

Fashion

Meryl Streep, în ghete pe covorul roşu

În sezonul rece, suntem cu toţii preocupaţi mai mult de confort decât de modă. Însă celebra actriţă a fost desfiinţată de stilişti din cauza faptului că poartă încălţăminte de stradă chiar şi la premierele de film sau la evenimentele mondene de top.

Fashion

Transformarea lui Jennifer Lopez

Anul acesta, a fost denumită cea mai frumoasă femeie din lume, însă J. Lo n-a fost tot timpul atrăgătoare din cap până-n picioare. Iată ipostazele surprinzătoare prin care a trecut diva latino de-a lungul anilor!

Gossip

Demi Moore nu divorţează de Ashton Kutcher

Cu toate că actriţa din „Spriptease” suferă enorm din cauza infidelităţii soţului ei, se pare că s-a hotărât să nu se despartă definitiv de starul serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”.