News

Bine sau prost îmbrăcate: vedete pe covorul roşu

de admin

Bineînţeles, seara de duminică a fost dedicată starurilor muzicale, la Gala American Music Awards de anul acesta. Cei mai apreciaţi şi mai populari artişti din lume au fost premiaţi cu marile trofee, iar printre aceştia se numără Taylor Swift, Justin Timberlake, One Direction şi Macklemore & Ryan Lewis, iar prestigiosul trofeu ICON Award a fost oferit Rihannei.

Motiv de sărbătoare pentru toate vedetele, care s-au perindat cu fel şi fel de ţinute pe covorul roşu. Frumoase, stilate, îndrăzneţe sau din contră, nereuşte şi neinspirate, să vedem care au fost alegerile vestimentare ale femeilor din industria muzicală şi de film! Voi ce credeţi?

Rihanna

Provocatoare ca de obicei, artista a optat pentru o ţinută neagră, de lac, din două piese: sutien-top şi o fustă cu talia înaltă, transparentă - o alegere riscantă pentru o asemenea gală.

Katy Perry

A mers la sigur cu o rochie retro, cu motive florale şi accesorizată cu un plic-casetă amuzant.

Emma Roberts

Actriţa este îmbrăcată într-o rochie simplă, dar cu efect strălucitor, datorat materialului argintiu. Din păcate, croiala rochiei nu o avantajează deloc, fiind criticată de unele publicaţii pentru alegerea făcută.

Taylor Swift

Wow! A fost reacţia publicului când au văzut-o pe mare câştigătoare de trofee îmbrăcată sexy, într-o rochie aurie, perfectă pentru alura sa subţire.

Zoe Saldana

Rochia Roland Mouret a fost accesorizată cu sandale Jimmy Choo, însă efectul ei a fost, pentru actriţă, unul de îmbătrânire. Păcat!

Ciara

A purtat una dintre cele mai frumoase şi mai senzuale rochii de la Gală, aseară, perfectă pentru figura sa zveltă. În plus, zonele transparente lasă loc imaginaţiei...

Lady Gaga

Comentariile sunt de prisos pentru diva care a apărut călare pe un cal mecanic. Măcar ţinuta sa ce-aminteşte de perioada medievală a fost una decentă. Mai rar!

Heidi Klum

Criticii nu au înţeles deloc alegerea vestimentară a modelului, care a purtat o rochie din dantelă şi franjuri - prea mult!

Jordin Sparks

Stilul glamour gladiator o prinde de minune pe artistă, fiind apreciată pentru ţinuta purtată la AMA.

Kelly Osbourne

Până şi ea a recunoscut că rochia sa nu se potriveşte cu coafura stridentă şi că nu este fotogenică deloc. Are dreptate, conform criticilor din media...

Kesha

Una din rarele apariţii OK ale controversatei cântăreţe, dar nu s-a putut abţine să nu-şi păstreze părul în culorile curcubeului.

Foto: Reuters