News

Björk, operată pe coardele vocale

Björk, operată pe coardele vocale

Cântăreaţa de origine islandeză a suportat o intervenţie chirurgicală de înlăturare a unui polip apărut pe coardele vocale care-i punea în pericol cariera muzicală.

După Adele, Keith Urban şi Julie Andrews, Björk e o altă artistă nevoită să recurgă la bisturiu pentru a-şi salva vocea.

În ciuda faptului că spera să se poată vindeca cu ajutorul dietei şi al unui program intensiv de exerciţii fizice, cântăreaţa a considerat că a venit timpul să treacă la măsuri mai dure, după cinci ani de la primirea diagnosticului.

Astfel, la vârsta de 47 de ani, Björk a decis să facă o operaţie cu laser, după ce a fost nevoită să îşi anuleze în luna aprilie o serie de concerte incluse în turneul mondial de promovare a celui de-al şaptelea album de studio al ei, intitulat "Biophilia", lansat anul trecut, în octombrie.

După intervenţie, ea a ţinut să-şi anunţe fanii prin intermediul site-ului de socializare Twitter că operaţia a decurs bine. „Trebuie să vă spun că, în cazul meu, chirurgia a fost cea mai tare! Nu am vorbit timp de trei săptămâni şi apoi, când am reînceput să cânt, am simţit că vocea şi coardele mele vocale erau la fel de bune ca înainte de apariţia nodulului. Am fost extrem de mulţumită să cânt din nou toate acele note clare“, a mărturisit artista în spaţiul virtual.

Foto: pagina oficială