News

Björk, operată pe coardele vocale

Björk, operată pe coardele vocale

Cântăreaţa de origine islandeză a suportat o intervenţie chirurgicală de înlăturare a unui polip apărut pe coardele vocale care-i punea în pericol cariera muzicală.

După Adele, Keith Urban şi Julie Andrews, Björk e o altă artistă nevoită să recurgă la bisturiu pentru a-şi salva vocea.

În ciuda faptului că spera să se poată vindeca cu ajutorul dietei şi al unui program intensiv de exerciţii fizice, cântăreaţa a considerat că a venit timpul să treacă la măsuri mai dure, după cinci ani de la primirea diagnosticului.

Astfel, la vârsta de 47 de ani, Björk a decis să facă o operaţie cu laser, după ce a fost nevoită să îşi anuleze în luna aprilie o serie de concerte incluse în turneul mondial de promovare a celui de-al şaptelea album de studio al ei, intitulat "Biophilia", lansat anul trecut, în octombrie.

După intervenţie, ea a ţinut să-şi anunţe fanii prin intermediul site-ului de socializare Twitter că operaţia a decurs bine. „Trebuie să vă spun că, în cazul meu, chirurgia a fost cea mai tare! Nu am vorbit timp de trei săptămâni şi apoi, când am reînceput să cânt, am simţit că vocea şi coardele mele vocale erau la fel de bune ca înainte de apariţia nodulului. Am fost extrem de mulţumită să cânt din nou toate acele note clare“, a mărturisit artista în spaţiul virtual.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Campionii mariajelor la Hollywood

News

Campionii mariajelor la Hollywood

Mihai Leu, operat din nou, de ziua lui

News

Mihai Leu, operat din nou, de ziua lui

La câteva săptămâni după ce am aflat că suferă de cancer de colon şi a trecut deja printr-o operaţie, aflăm că medicii au fost obligaţi să intervină din nou chirurgical, chiar în ziua în care fostul campion împlinea 47 de ani.

News

După operaţie, Mihai Leu a vorbit despre cancerul de colon

Fostul pugilist român şi unul dintre cei mai talentaţi piloţi de raliu ai noştri a descoperit recent că suferă de cancer la colon. Operat de îndată de medicii de la Spitalul Fundeni, sportivul a povestit despre drama prin care a trecut.

Angelina Jolie mai şochează o dată!

News

Angelina Jolie mai şochează o dată!

După ce-a luat prin suprindere pe toată lumea, inclusiv pe familia ei, anunţând public că a apelat la o dublă masectomie, frumoasa actriţă are de gând să se supună unei noi intervenţii chirurgicale.

News

Dan Bittman a fost externat

După ce ieri ne-a dat din nou emoţii, când a ajuns de urgenţă la spital, fiind operat de hernie, azi solistul trupei Holograf a ajuns acasă.

Dan Bittman a fost operat de urgenţă

News

Dan Bittman a fost operat de urgenţă

Deşi revenise în circuitul concertistic şi nu dădea semne să aibă alte probleme medicale, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, în această dimineaţă.

News

Lady Gaga suferă de o gravă afecţiune

Deşi părea doar un zvon menit să atragă şi mai multă publicitate asupra ei, cântăreaţa nu se simte deloc bine şi va fi operată cât mai curând.

Roxana Ciuhulescu îşi va opera umărul

News

Roxana Ciuhulescu îşi va opera umărul

Nici n-a apucat să se bucure din plin de Sărbători, că prezentatoarea emisiunii „Promotor“ de la ProTV trebuie să se programeze pentru o intervenţie chirurgicală la nivelul umărului.