Fashion

Blake Lively a făcut parada modei pe străzile din New York. A schimbat 7 ţinute într-o singură zi!

Blake Lively a făcut parada modei pe străzile din New York. A schimbat 7 ţinute într-o singură zi!

New York, NY - Blake Lively is seen returning to the premiere of 'All I See Is You' in New York. Blake arrived earlier in a metallic dress but left and returned rocking a black shirt, navy blue pants and a red coat. Pictured: Blake Lively BACKGRID USA 16 OCTOBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Luni a avut loc un adevărat show de fashion pe străzile din New York, iar Blake Lively a fost modelul. Actriţa în vârstă de 30 de ani a făcut parada modei, schimbând nu mai puţin de 7 ţinute într-o singură zi. Ăsta da record! Nici n-am avut timp să o admirăm pe frumoasa soţie a lui Ryan Reynolds, că a schimbat imediat outfitul în unul mult mai impresionant. De la costume în culori puternice, la salopete în carouri, outfituri casual, sau chiar rochii foarte elegante, pe toate le-a bifat în doar 24 de ore.

1. Rochia elegantă cu paiete

Seara a ales să poarte o rochie argintie cu franjuri şi un palton alb imaculat.

A fost un maraton de promovare a noului său film, "All I See Is Yo", iar soţul său i-a stat alături la unul dintre evenimente, cei doi fiind fotografiaţi ieşind de mână din locaţia în care a avut loc premiera noii producţii. Au fost spectaculoşi împreună, mai ales că amândoi sunt fashion şi au optat pentru ţinute stilizate, cu multe suprapuneri.

Formează un cuplu frumos şi închegat.

Vezi în continuare ţinutele purtate de Blake Lively!