News

Blake Lively, apariţie uimitoare la MET Gala. A fost o divă în rochia de inspiraţie victoriană

Blake Lively, apariţie uimitoare la MET Gala. A fost o divă în rochia de inspiraţie victoriană

NEW YORK, NY - MAY 07: Blake Lively attends Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City. (Photo by John Lamparski/Getty Images)

Blake Lively a mai marcat încă o apariţie memorabilă la Met Gala. Celebrul eveniment reuneşte în fiecare an cele mai mari actriţe şi cântăreţe care îmbracă haine tematice pentru o defilare spectaculoasă pe covorul roşu. În 2018 au dus moda la un alt nivel, tema de anul acesta fiind una cu influenţe din biserica catolică şi hainele papale.

Actriţa a purtat o rochie imensă, cu trenă, într-o culoare regală, marsala, brodată cu fire aurii şi mii de pietre preţioase. A ales pentru evenimentul de luni seara o creaţie marca Versace cu care a reuşit să înroarcă toate privirile. În această rochie din dantelă transparentă şi brodată cu mărgele pe picior, cu un decolteu imens şi o trenă, Blake nici nu avea cum să treacă neobservată.

Anul trecut a purtat tot o creaţie Versace cu o explozie de pene de culoare albastru în partea de jos. A meritat tot efortul să poarte această rochie, pentru că da data aceasta a durat 600 de ore pentru brodarea corsetului, încrustat cu mărgele şi pietre colorate. Mai presus de rochia impunătoare, ea însăşi o comoară, Blake a fost accesorizată cu bijuterii în valoare de peste 2 milioane de dolari, de la Lorraine Schwartz.

Rezultatul final, o apariţie de excepţie, una demnă de un bal regal în epoca victoriană. Iar accesoriul auriu cu care şi-a împodobil cocul a fost genial.

Creaţia personalizată, acest cerc auriu cu diamante de culoarea şampaniei de 100 de carate, alături de cerceii şi colierul cu smaralde columbiene şi diamante de 30 de carate, încrustate în aur de 18 carate, dar şi de brăţările din aur şi de cele trei inele cu diamante şi rubine, dar şi de inelul ei de logodnă, semnat Lorraine Schwartz, au făcut din apariţia actriţei cea mai extravagantă şi de lux de la MET Gala.

Foto: Getty Images