Gossip

Blake Lively n-a vrut o relaţie stabilă cu Leo DiCaprio

După ce am aflat că idila dintre cei doi actori s-a încheiat, am tras o concluzie de bun simţ: starul de primă mână i-a făcut vânt iubitei lui. Însă unii susţin că lucrurile n-au stat deloc aşa, ci vedeta TV i-ar fi spus „Adio!” actorului din „Titanic”.

La scurt timp după ce purtătorii de cuvânt ai celor doi foşti amorezi au confirmat despărţirea dintre Leonardo şi Blake în paginile revistei „Us Weekly”, toată lumea se întreba care anume a fost ultima picătură care a umplut paharul. Cea mai la îndemână explicaţie este că actorul s-a plictisit de vedeta serialului „Gossip Girl” şi i-a arătat ulterior uşa.
Însă a ieşit la iveală o alternativă: „Blake nu era pregătită să facă următorul pas alături de iubitul ei. Totul a fost intens şi s-a petrecut prea repede. Ea nu era deloc pregătită să se aşeze la casa ei, pe când el îşi doreşte pe cineva cu care să-şi întemeieze o familie. Ea e prea tânără pentru astfel de planuri. Are doar 24 de ani!”, a declarat o sursă pentru publicaţia sus menţionată.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Cine va zbura pe Lună cu Leo DiCaprio?

1.5 milioane de dolari pentru o excursie pe Lună cu faimosul actor din „Marele Gatsby“ – sună tentant? Cu siguranţă, căci a fost atracţia serii şi cea mai mare licitaţie făcută în cadrul galei .

Gossip

Leonardo DiCaprio a pus ochii pe Miss Kosovo

Actorul de 38 de ani, care a avut un an greu, ratând nominalizările la Oscaruri, are, însă, un succes ameţitor la femei, orientându-se de data aceasta, spre un model blond pe nume Aferdita Dreshaj.

News

Leo DiCaprio, rănit la filmările filmului „Django Unchained“

Leonardo DiCaprio este un actor devotat 100%. Atât de mult, încât viitorul nominalizat la Oscar pentru rolul său din „Django Unchained“