Gossip

Blake Lively n-a vrut o relaţie stabilă cu Leo DiCaprio

După ce am aflat că idila dintre cei doi actori s-a încheiat, am tras o concluzie de bun simţ: starul de primă mână i-a făcut vânt iubitei lui. Însă unii susţin că lucrurile n-au stat deloc aşa, ci vedeta TV i-ar fi spus „Adio!” actorului din „Titanic”.

La scurt timp după ce purtătorii de cuvânt ai celor doi foşti amorezi au confirmat despărţirea dintre Leonardo şi Blake în paginile revistei „Us Weekly”, toată lumea se întreba care anume a fost ultima picătură care a umplut paharul. Cea mai la îndemână explicaţie este că actorul s-a plictisit de vedeta serialului „Gossip Girl” şi i-a arătat ulterior uşa.
Însă a ieşit la iveală o alternativă: „Blake nu era pregătită să facă următorul pas alături de iubitul ei. Totul a fost intens şi s-a petrecut prea repede. Ea nu era deloc pregătită să se aşeze la casa ei, pe când el îşi doreşte pe cineva cu care să-şi întemeieze o familie. Ea e prea tânără pentru astfel de planuri. Are doar 24 de ani!”, a declarat o sursă pentru publicaţia sus menţionată.