WP no category

Blake Lively şi Penn Badgley, în dulcegării pe platourile de filmare

Blake Lively şi Penn Badgley, actorii pe care telespectatorii îi pot urmări în fiecare sâmbătă, de la 13:05, în Gossip Girl: Intrigi la New York, pe Pro TV, s-au despărţit de curând.

Cu toate acestea, ei au demonstrat recent că sunt prieteni adevăraţi. Pe 1 noiembrie, de ziua lui Penn, Blake şi-a făcut apariţia pe platourile de filmare ale serialului cu un tort făcut chiar de ea pentru fostul său iubit. Celebra blondă a reuşit să infirme astfel toate zvonurile potrivit cărora cei doi ar fi avut parte de o despărţire cu scântei. „Blake a făcut un tort special pentru Penn şi i l-a dăruit pe platourile de filmare. Deşi sunt despărţiţi, Penn a fost vizibil emoţionat. Se poartă foarte frumos unul cu celălalt în timpul filmărilor”, a declarat o sursă apropiată celebrilor actori.

Cei cărora le pare rău de ruptura din viaţa reală a celor doi actori îi pot urmări în serialul Gossip Girl: Intrigi la New York, unde Serena şi Dan par să nu poată renunţa la fel de uşor la povestea lor.

Comentarii

Articole asemănătoare

WP no category

Penn Badgley: „Nu sunt prieten cu Ed Westwick”

Deşi este actor într-un serial în care bârfa ocupă loc de cinste, Penn Badgley, interpretul lui Dan din serialul Gossip Girl – Intrigi la New York, difuzat de Pro Tv în fiecare sâmbătă de la 13:05, nu este deloc interesat de

Lil Wayne a ieşit din închisoare

WP no category

Lil Wayne a ieşit din închisoare

Rapperul american a fost eliberat după ce a executat opt luni din pedeapsa de un an la care a fost condamnat pentru posesie de arme de foc. În ultimele opt luni, starul american Lil Wayne (27), pe numele său adevărat

FOTO Acasă la Luana Ibacka

WP no category

FOTO Acasă la Luana Ibacka

Vedeta Prima TV ne-a deschis porţile vilei ei din centrul Capitalei, unde-i sunt adăpostite amintirile din copilărie şi unde îşi trăieşte şi-acum cele mai frumoase clipe, alături de familie.

Dintre cele cinci proprietăţi pe care le deţine în Bucureşti, Luana Ibacka (43) ne-a invitat în casa în care şi-a petrecut cea mai senină parte a vieţii. O vilă brâncovenească din Aviatorilor este căminul în care a crescut vedeta şi unde se strânge de cele mai multe ori întreaga ei familie.

WP no category

Au apelat sau nu la operaţii estetice?

Aspectul fizic desăvârşit este la mare căutare în Cetatea Filmului. Aşadar, vedetele se asigură că fac o vizită esteticianului înainte de a îndrăzni să bată la poarta Hollywoodului. Şi tot în clinicile de chirurgie plastică găsesc apoi secretul unei cariere de lungă durată în showbizul american. Iată câteva exemple de celebrităţi care nu s-au ferit de bisturiu!

Înaintarea în vârstă se pare că i-a adus actriţei de 43 de ani numai beneficii! Şi pentru modificarea în bine a înfăţişării lui Nicole Kidman

Lily Allen a pierdut sarcina

WP no category

Lily Allen a pierdut sarcina

Sămbăta trecută, Lily Allen nu s-a simţit prea bine, fiind nevoită să anuleze un concert caritabil găzduit de Sir Elton John. Starea ei de sănătate s-a înrăutăţit şi, pentru că artista a acuzat dureri

WP no category

Andreea Marin s-a gândit la sinucidere

Andreea Marin Bănică a declarat într-un interviu pentru revista Tango că s-a gândit să se sinucidă. Vedeta a trecut prin această stare la scurt timp după moartea mamei sale.

WP no category

Mariah Carey confirmă sarcina!

După multe speculaţii, cântăreaţa vorbeşte pentru prima oară despre situaţia ei actuală şi recunoaşte că este gravidă şi că a pierdut o sarcină în urmă cu doi ani. Luni de zile oamenii au tot tras concluzii despre silueta vedetei

Arnold Schwarzenegger vrea să revină pe ecrane

WP no category

Arnold Schwarzenegger vrea să revină pe ecrane

„I'll be back!“ („Mă voi întoarce!“) e promisiunea pe care cunoscutul actor al filmelor de acţiune o făcea în primul film „Terminator“ şi care a devenit o marcă personală a starului. Acum, ea tinde să devină şi motto-ul celui care, deşi a renunţat la actorie pentru politică, îşi doreşte să revină în atenţia publicului.

WP no category

Fitness by Madonna

Cunoscută pentru grija ei pentru aspectul fizic şi religiozitatea cu care merge la sala de fitness, Madonna a decis să îşi încurajeze fanii să adopte acelaşi stil de viaţă, , transformând preocuparea ei într-un brand, pe modelul oferit de Jane Fonda.