Red Carpet

Blake Lively, Regina modei la Cannes

Blake Lively, Regina modei la Cannes

CANNES, FRANCE - MAY 12: (EDITORS NOTE: This image has been retouched at the request of the client.) Blake Lively attends the Vanity Fair And Chanel Dinner during The 69th Cannes Film Festival at Restaurant Tetou on May 12, 2016 in Cannes, France. (Photo by Ian Gavan/Getty Images for Chanel)

Una dintre cele mai stylish vedete de la Hollywood şi, în curând, mamă pentru a doua oară, actriţa Blake Lively a fascinat audienţa pe Croazetă, având deja numeroase apariţii strălucitoare

În timpul celei de-a 69 -a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, soţia actorului Ryan Reynolds ne-a oferit cu siguranţă un spectacol demn de prezentările marilor designeri. În vârstă de 28 de ani, aceasta a însoţit pe Riviera Franceză echipa de filmare a producţiei "Café Society", film regizat de Woody Allen, din a cărui distribuţie face şi ea parte. Salopetele stylish, ţinutele elegante de zi sau rochiile de gală nu au mai putut masca sarcina de aproximativ şase luni. Să vedem, aşadar, cu ce a uimit audienţa frumoasa Blake.

Prima zi
Încă din prima zi aceasta a dat naştere comentariilor legate de o nouă sarcină.

Prima săptămână de Festival a fost plină de glamour. Actriţa a optat pentru o creaţie Atelier Versace, în care a strălucit la propriu la premiera filmului "Café Society". Inelele statement Lorraine Schwartz şi Ofira Jewelz au contribuit la acest tablou plin de eleganţă şi strălucire.  

Modifică Setările