News

Blake Lively şi Ryan Reynolds, drăgăstoşi la un eveniment monden

Blake Lively şi Ryan Reynolds, drăgăstoşi la un eveniment monden

(ENTER NAME) attends the Paramount Pictures New York Premiere of ‘A Quiet Place’ at AMC Lincoln Square theater on April 2, 2018 in New York, New York.

Formează unul dintre cele mai frumoase şi discrete cupluri de la Hollywood, iar Blake Lively şi Ryan Reynolds au atras toate privirile la un eveniment. Ştiu să facă diferenţa între carieră şi viaţa de familie, iar cei doi copii ai lor cresc frumos, departe de ochii curioşilor. Apar destul de rar împreună la evenimente, iar atunci când o fac sunt pur şi simplu adorabili.

Relaţia lor este atât de frumoasă încât cei doi chiar se amuză unul pe seama celuilalt pe reţelele de socializare şi nici vorbă de probleme în mariaj din cauza lipsei timpului, cea mai frecventă cauza a divorţurilor din Cetatea Filmului.

Iată că Blake şi Ryan sunt îndrăgostiţi şi fericiţi şi asta o demonstrează şi cea mai recentă apariţie a cuplului. Au arătat spectaculos pe covorul roşu de la un eveniment din New York. Starul din Deadpool a sorbit-o din priviri pe frumoasa sa soţie, iar ea a fost toată un zâmbet. Au îmbrăcat haine de gală şi au fost foarte eleganţi la premiera filmului "A Quiet Place", iar Blake a fost atât de sexy încât Ryan nu şi-a mai luat mâinile de pe ea. A purtat o rochie midi, cu fustă conică şi un top din piele cu decolteu adânc, o alegere îndrăzneaţă care i-a pus formele în evidenţă.

Foto: Getty Images

Modifică Setările