News

Blake Lively, top cinci ţinute de gravidă!

Blake Lively şi soţul său Ryan Reynolds vor deveni pentru prima dată părinţi. Iar asta o face pe viitoarea mămică Blake Lively să radieze. Dacă unele femei renunţă la hainele chic, în favoarea celor lejere pe timpul sarcinii, Blake Lively nu este una dintre ele.

Zărită pe străzile din New York, Blake Lively continuă să uimească prin alegerile sale vestimentare curajoase. Deja în ultima lună de sarcină, vedeta a optat pentru o ţinută în nuanţe de albastru. Nici tocurile înalte n-au lipsit din outfit-ul vedetei, care îşi păstrează stilul indiferent de stadiul avansat al sarcinii.

Click pe următoarea!

Invitată zilele trecute în emisiunea Marthei Stewart, Blake Lively a strălucit într-o rochie albă, lungă, care i se potriveşte de minune actriţei. Accesorizată cu un colier albastru, efectul a fost cel scontat: vedeta arată fabulos!

Nici vestimentaţia aceasta n-a trecut neobservată. Poncho-ul colorat i-a ascuns foarte bine burtica de graviduţă. Iar cizmele lungi erau în concordanţă cu restul ţinutei. Cu asemenea outfit, nu-i aşa că Blake este una dintre cele mai fashioniste mămici?

Actriţa în vârstă de 27 de ani şi soţul Ryan Reynolds au participat la Balul Îngerilor, la Cipriani Wall Street, din Manhattan. Cei doi au părut foarte îndrăgostiţi pe covorul roşu şi au şi motive: aşteaptă primul lor copil împreună, iar, acum două luni, au sărbătorit cea de-a doua aniversare a nunţii. Blake, însărcinată, a purtat o rochie galbenă lungă, mulată, cu decolteu, care i s-a potrivit mănuşă viitoarei mămici.

Dar ţinutele menţionate anterior nu au fost singurele aparţii chic, de pe covorul roşu, ale viitoarei mămici. Pe 16 octombrie, Blake a îmbrăcat tot o rochie lungă, în nuanţe de mov, la Gala Golden Heart Awards, din New York.

Foto: Getty Images