News

Blestemul fostului soţ al lui Whitney Houston: Bobby Brown a pierdut încă un copil. Fiul lui de 28 de ani a fost găsit mort!

Blestemul fostului soţ al lui Whitney Houston: Bobby Brown a pierdut încă un copil. Fiul lui de 28 de ani a fost găsit mort!

Bobby Jr.  a murit la doar cinci ani după ce sora lui vitregă, Bobbi Kristina, a încetat din viaţă

Bobby Brown Jr. avea doar 28 de ani. Fratele lui mai mare, Landon Brown, a confirmat pierderea într-o postare pe contul său de social media (foto jos: Landon, Bobby Junior şi Bobby Senior). Cauza morţii nu a fost deocamdată comunicată de poliţie. Decesul survine la cinci ani după ce un alt copil al artistului s-a stins din viaţă - Bobbi Kristina, fiica lui şi a lui Whitney Houston. Fata avea doar 22 de ani, găsindu-şi sfârşitul în 2015, la aproape un an şi jumătate de când fusese găsită inconştientă în baia casei sale, plină de răni, circumstanţele fiind în mod bizar similare cu cele în care a murit mama ei, Whitney Houston, în 2012. Bobbi Kristina fusese plasată în comă indusă, medicii diagnosticând-o cu leziuni cerebrale ireversibile. Toate aceste decese, începând cu cel al celebrei Whitney, căzute pe panta drogurilor în timpul relaţiei cu Bobby Brown (foto jos), aruncă o lumină neagră asupra imaginii artistului, care pare urmărit de un blestem. 

 

De altfel, Bobby Brown a fost acuzat de fanii lui Whitney Houston că poartă vina haosului din viaţa artistei care i-a provocat moartea. În 2012, artista s-a înecat în apa extrem de fierbinte din baia camerei sale din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la un party prilejuit de Premiile Grammy. Ea a fost decoperită zăcând în apa din cadă, ce avea o temperatură de 60 de grade, cu arsuri grave pe spate şi cu pielea desprinsă pe picioare. La tot acest tablou lugubru, se mai adaugă un deces în condiţii misterioase, survenit chiar la începutul acestui an. Este vorba despre rapperul Nick Gordon, cel care i-a fost logodnic lui Bobbi Kristina (foto jos, alături de mama sa). Nick avea 30 de ani - iar în 2016, fusese găsit responsabil legal de decesul logodnicei lui. Asta după ce reprezentanţii lui Bobbi Kristina l-au acuzat că a bătut-o pe tânăra care ar fi consumat stupefiante.

Tot anul acesta, la o lună după moartea lui Nick, în februarie, a fost făcută publică şi autopsia lui Whitney Houston. Cauza decesului ei a fost înec accidental, pe fondul afecţiunilor cardiace şi al consumului de cocaină. Raportul autopsiei arată că aceasta îşi pierduse 11 dinţi, iar una dintre arterele sale era blocată în proporţie de 60%. În faţa tuturor celor care l-au acuzat de moartea lui Whitney, Bobby Brown a dat un răspuns într-un interviu acordat pentru The Today Show, în care a declarat că artista se droga cu mult timp înainte de a-l cunoaşte. "Eu nu am început să folosesc narcotice înainte de a o cunoaşte pe Whitney. Fumam iarbă, obişnuiam să beau alcool, însă nu eu am fost cel care a învăţat-o pe Whitney cu drogurile", s-a apărat rapperul de 51 de ani, care a fost însurat cu Houston între 1992 şi 2007. Dar şirul morţilor din jurul lui Bobby este mai lung. Chiar în perioada morţii lui Whitney, el şi-a pierdut părinţii, la diferenţă de doar un an - mama lui, Carole, s-a stins din viaţă în 2011 şi tatăl Herbert în 2012. Iar primul episod care l-a zguduit pe Brown s-a petrecut în 1995, atunci când, în prezenţa lui, iubitul surorii lui a murit împuşcat într-un atac armat. Practic, numeroasele drame din viaţa lui au şters cu totul imaginea de altădată, când se bucura de succes în muzică, mai ales după lansarea hitului My Prerogative, şi se lăuda că făcuse sex cu mii de femei.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările