News

Blestemul Kennedy loveşte din nou! O nepoată a lui Robert Kennedy şi fiul ei sunt daţi dispăruţi

Blestemul Kennedy loveşte din nou! O nepoată a lui Robert Kennedy şi fiul ei sunt daţi dispăruţi

După cumplitul asasinat al lui JFK, iată că şi a patra generaţie are de pătimit!

O nouă tragedie a lovit celebra familie de politicieni din Statele Unite! Avocata Maeve Kennedy Townsend McKean (40) şi fiul său, Gideon (8), au fost daţi dispăruţi joi după-amiază în golful Chesapeake, după o partidă de canoe. Cel care a raportat dispariţia a fost chiar soţul lui Maeve, David McKean (38), care a relatat pentru The Washington Post faptul că soţia şi fiul său s-au urcat în canoe pentru a recupera o minge care ajunsese în apa ce trece prin dreptul proprietăţii lor din Shady Side, Maryland.

Autorităţile din Maryland, care continuă şi acum căutările celor doi, cred că barca a fost luată de curent. "Au ajuns tot mai departe şi n-au mai putut stăpâni barca, nu s-au mai putut întoarce", a mai declarat în lacrimi David.

Maeve este fiica lui Kathleen Kennedy Townsend, fiica cea mai mare a fostului ministru al justiţiei Robert Kennedy, ucis în 1968, şi nepoata preşedintelui J.F. Kennedy, asasinat în 1963.

Clanul Kennedy, una din familiile importante ale vieţii politice americane, a cunoscut numeroase tragedii. Preşedintele SUA John F. Kennedy (JFK) a fost asasinat la Dallas pe 22 noiembrie 1963. În iunie 1968, fratele său mai mic Robert, aflat într-o poziţie bună pentru a câştiga alegerile primarele din cadrul Partidului Democrat în vederea participării la scrutinul prezidenţial, a fost ucis în Los Angeles. Unul dintre fiii lui Robert Kennedy, David, a murit la vârsta de 28 de ani în urma unei supradoze de cocaină într-un hotel din Florida, în 1984. Saoirse Kennedy Hill, o nepoată a lui Robert Kennedy, a murit şi ea din cauza unei supradoze anul trecut, la 22 de ani. În 1999, fiul cel mic al lui JFK, John F. Kennedy Jr. a murit, împreună cu soţia sa Carolyn şi cumnata sa Lauren, într-un accident de avion în Massachusetts. 

Foto: Getty Images

Modifică Setările