News

Blestemul lui John Travolta! Actorul şi-a pierdut fiul în 2009, iar acum soţia! Kelly Preston a murit la doar 57 de ani din cauza cancerului la sân

Blestemul lui John Travolta! Actorul şi-a pierdut fiul în 2009, iar acum soţia! Kelly Preston a murit la doar 57 de ani din cauza cancerului la sân camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Din păcate, soţia celebrului actor John Travolta a murit la doar 57 de ani. Anunţul a fost făcut public, iar starul a venit imediat cu vestea tristă despre jumătatea sa printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare. Doi ani de zile, Kelly Preston s-a luptat cu cancerul. 

Ziua de 12 iulie a fost o zi neagră pentru celebrul actor. După doi ani de luptă împotriva cancerului, de tratamente, soţia sa a pierdut lupta. Kelly Preston a murit din cauza cancerului. Conform unui apropiat al familiei, actriţa s-a stins din viaţă dimineaţa:

"În dimineaţa zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, o soţie şi o mamă iubitoare, s-a stins din viaţă după doi ani de luptă împotriva cancerului la sân.", scrie publicaţia People. "De o bună perioadă de timp, aceasta şi-a trăit viaţa discret şi făcea anumite tratamente fiind susţinută întotdeauna de familie şi prietenii apropiaţi."

Kelly Preston, care a debutat în cinematografia americană în 1983, a murit la 57 de ani. Ea era măritată cu actorul John Travolta (66 de ani) din 1991. Celebrul actor e devastat după pierderea soţiei, pe reţelele de socializare a scris un mesaj emoţionant: "Era un suflet luminos, frumos şi iubitor, care avea grijă profundă de ceilalţi şi care dădea viaţă la tot ceea ce atingea. Familia vă cere să înţelegeţi nevoia de confidenţialitate în acest moment. "

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta) pe

Kelly Preston şi John Travolta au doi copii, Ella (20 de ani) şi Benjamin (9 ani). Cuplul a mai avut un fiu, Jett, care însă a murit la 16 ani, în 2009. 

Blestemul lui John Travolta. Şi-a pierdut un copil în 2009

Jett Travolta ar fi împlinit 28 de ani în aprilie, dacă nu s-ar fi prăpădit în 2009, în mod neaşteptat, în timpul unei vacanţe de familie din Bahamas. John şi soţia lui, Kelly Preston, sărbătoreau Revelionul cu prieteni de-ai lor, în Bahamas, în 2009, iar Jett se afla cu ei în apartamentul din hotel. Însă, având în vedere faptul că Jett suferea de autism şi obişnuia să facă crize epileptice, adolescentul necesita supraveghere permanentă, pe care e posibil să nu o fi primit, de fapt.

Cum ar fi posibil acest lucru? Ei bine, soţii Travolta sunt membrii marcanţi ai cultului scientologic, iar aceştia nu recunosc autismul ca o problemă medicală. Prin urmare, e posibil ca fiul lor să nu fi beneficiat de grija şi supravegherea de care avea nevoie şi care i-ar fi salvat, de fapt, viaţa în acea zi.

Această teorie nu este nouă, ci a luat naştere în lunile de după moartea subită şi absolut regretabilă a adolescentului. Tot atunci au circulat nişte ipoteze uimitoare. Ca să abată atneţia de la modul în care fiul său a murit, Travolta le-a spus poliţiştilor că era victima unui şantaj ordinar din partea unuia dintre medicii de pe Salvarea venită la locul accidentului. Totuşi starul n-a inventat întreaga poveste. Actorul le-a povestit autorităţilor că Tarino Lightbourne i-a cerut vedetei nu mai puţin de 25 de milioane de dolari pentru a-şi ţine gura închisă, lucru care chiar s-a întâmplat.

Foto: Profimedia, Instagram