Gossip

Blestemul lui Michael Jackson?

Blestemul lui Michael Jackson?

Cei care s-au jucat odată cu viaţa Megastarului sunt loviţi, după moartea acestuia, într-un mod suspect de asemănător. Îşi răzbună muzica îngerii căzuţi?

Când ucizi o pasăre cântătoare, destinul nu rămâne impasibil. Căci cei care au pus umărul la distrugerea celui care a fost Regele Muzicii Pop au acum de plă­tit nişte poliţe usturătoare. Este vorba despre tri­oul groazei, format din doctorii Conrad Murray şi Arnold Klein şi malefica firmă organizatoare de concerte AEG Live. Să începem cu doctorul Murray. Ei bine, un judecător a dispus ca acesta să se întâlnească cu mama Megastarului, Kathe­rine Jackson, şi cu avocaţii acesteia, pentru o de­poziţie în procesul intentat împotriva companiei AEG, proces care va ajunge în sala de tribunal în aprilie. Murray a fost deja condamnat la patru ani de închisoare pentru uciderea involuntară a lui Michael, iar avocata acestuia a declarat că îl va sfătui pe clientul său să invoce al Cincilea Amendament, care-i dă dreptul să nu răspundă la întrebările avocaţilor, pe motiv că respectivul răspuns ar putea fi incriminant pentru el. Ce-ar mai vrea doamna Jackson de la el? Ei bine, Ka­therine vrea să fie lămurită în legătură cu nişte comentarii pe care Murray le-a făcut în docu­mentarul „Michael Jackson şi Doctorul: O prie­tenie fatală“, difuzat de postul MSNBC în 2011. La un moment dat, doctorul a mărturisit că unul dintre boşii AEG i-a spus că Michael este pe ducă şi că firma lor deţine, cităm, „chiar şi hârtia igi­enică cu care el se şterge la fund“ şi că, dacă MJ nu apare în concertele programate pentru turne­ul lui de revenire, este „terminat“. Înţelegem de ce Murray nu vrea să-i facă jocul mamei staru­lui. Dacă se dovedeşte că el a intrat în hora pro­moterului de concerte, atunci uciderea de care s-a făcut vinovat numai involuntară n-ar mai fi. Murray n-are, însă, de ales, căci pe 18 martie el va trebui să dea o declaraţie filmată, la închisoarea din Los Angeles în care este încarcerat.

Probleme cu legea are şi celălalt doctor din viaţa lui Michael, dermatologul Arnold Klein (foto centru), despre care se zvoneşte că ar fi adevăratul tată al lui Prince Michael. Un medic care c-o mână l-a îngrijit pe superstar, iar cu alta l-a lovit, injectân­du-i calmante şi analgezice foarte puternice, pre­cum Demerolul, în lunile anterioare morţii aces­tuia. Acuzaţiile n-au putut fi, însă, probate, iar Klein a reuşit să se salveze din barca cu care s-a scufundat Murray. Dar el poate ajunge la mititica şi pe altă cale. Klein, care şi-a declarat falimentul în 2011, a refuzat să predea statului american pes­te 100 de obiecte de artă valoroase, precum şi o bijuterie de Ferrari Spider din 2001. Prea mult nu i-a mers, căci atunci când autorităţile i-au bătut la uşă, zăngănind cătuşele, Klein n-a avut încotro şi le-a spus autorităţilor unde a ascuns bunurile aflate teoretic sub sechestru. Este vorba despre opere semnate, printre alţii, de Andy Warhol (inclusiv faimosa imagine pop-art a lui Marilyn Monroe), Renoir sau Rodin. Klein este, aşadar, zilele acestea, mai sărac şi mai cinsit. Şi, cel mai important, este un om liber. Deocamdată.

Foto: guliver/getty images/splash news, reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

O nouă lovitură pentru familia Jackson

News

O nouă lovitură pentru familia Jackson

Finalul procesului împotriva AEG Live, pe care o considerau vinovată de moartea fiului lor, le-a lăsat un gust şi mai amar părinţilor megastarului, după ce un judecători a decis ca aceştia să achite

News

Procesul AEG: Katherine Jackson face recurs

Mama regretatului Michael Jackson nu are linişte până ce compania de asigurări care se ocupa de organizarea turneului „This Is It“ nu va fi trasă la răspundere pentru neglijenţă, în cazul morţii fiului ei.

News

Debbie Rowe despre Michael: „E nevoie de două persoane pentru a face sex“

Debbie Rowe, fosta soţie a cântăreţului Michael Jackson, l-a ameninţat destul de direct pe fostul medic al lui Michael Jackson, Conrad Murray, sugerând că un admirator al regretatului megastar ar putea să-l asasineze.

News

Procesul AEG: juriul s-a retras pentru deliberare

Ieri, juriul însărcinat să dea un verdict în procesul intentat de familia regretatului Michael Jackson organizatorului de concerte AEG şi-a început deliberările la Los Angeles.

Conrad Murray va fi pus în libertate

News

Conrad Murray va fi pus în libertate

După ce-a fost găsit vinovat de uciderea involuntară a cântăreţului Michael Jackson şi condamnat la patru ani de închisoare, medicul de culoare numără zilele până când va ieşi de după gratii.

Procesul AEG: MJ nu avea niciun sponsor pentru ultimul său turneu

News

Procesul AEG: MJ nu avea niciun sponsor pentru ultimul său turneu

Imaginea nefavorabilă pe care a avut-o megastarul în ultimii săi ani de viaţă l-au privat de un sponsor pentru ultimul său turneu, în ciuda vânzărilor record de bilete la cele 50 de show-uri programate în turneul "This Is It".

News

Remembering Michael – viaţa lui în cifre

În urmă cu patru ani, ne luam adio de la cel care ne-a făcut să-i fredonăm atâtea cântece memorabile. Acum, rămân doar amintirile, pe care familia, avocaţii familiei, dar şi fanii le contabilizează deopotrivă.

News

Gone too soon! Patru ani fără Michael Jackson

Pe 25 iunie 2009, o veste groaznică cutremura lumea: Michael Jackson era găsit fără suflare în locuinţa sa din Los Angeles, în urma unei supradoze de medicamente. Megastarul avea doar 50 de ani şi se pregătea de o mare revenire pe scena muzicală

Conrad Murray a făcut apel

News

Conrad Murray a făcut apel

Chiar dacă instanţa l-a trimis după gratii, medicul condamnat pentru uciderea din culpă a lui Michael Jackson nu se lasă cu una cu două şi cere acum rejudecarea controversatului său caz.