News

Blestemul Oscarului: statueta care le-a adus divorţul!

de admin

Cât de adevărat să fie? Adesea, succesul profesional nu merge mână-n mână cu cel din viaţa personală. Iar aceste actriţe au simţit-o pe pielea lor atunci când, la puţin timp după ce au câştigat un Oscar, au rămas singure. Julianne Moore, ai grijă!

Reese Witherspoon

În martie 2006, actriţa a câştigat premiul Academiei Americane de Film pentru rolul din „Walk The Line”, pentru ca, în luna octombrie a aceluiaşi an, să-şi anunţe despărţirea de Ryan Philippe.

Kate Winslet

Filmul „The Reader” i-a adus trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal în anul 2009. Un an mai târziu, Kate făcea publică informaţia că se despărţise de cel de-al doilea soţ al său, Sam Mendes.

Sandra Bullock

Cazul ei din 2010 este de altfel cel de la care a început să se discute serios despre un aşa-zis blestem al Oscarului. Care, culmea, ar acţiona cu predilecţie asupra sexului slab... Cert este că la o săptămână după ce Sandra a pus mâna pe statuetă în 2010, a izbucnit în presă scandalul infidelităţilor soţului său, Jesse James – care a culminat cu divorţul lor.

Halle Berry

„Monster’s Ball” i-a adus în anul 2002 Oscarul pentru cea mai bună actriţă. La scurt timp, soţul ei, Eric Benet, s-a internat la clinica de reabilitare pentru a-şi trata dependenţa de sex. Iar din acel punct, relaţia lor nu s-a mai însănătoşit, dar au ajuns să depună actele de divorţ abia doi ani mai târziu.

Hilary Swank

Actriţa a luat premiul Academiei Americane de Film pentru rolul din „Million Dollar Baby” în 2005, iar doi ani mai târziu, punea punct căsniciei sale cu Chad Lowe.

Julia Roberts

În 2001, a câştigat Oscarul pentru rolul lui Erin Brockovich, iar câteva luni mai târziu a pus punct relaţiei de patru ani cu actorul Benjamin Bratt.

Helen Hunt

Ai zice că ea e un contra-exemplu. Helen s-a măritat cu Hank Azaria chiar la un an după ce a câştigat Oscarul pentru prestaţia din „As Good As It Gets”. Dar ce să vezi?! Mariajul a durat doar un an şi jumătate.

Renee Zellweger

La un an după ce a fost distinsă cu premiul Oscar pentru rolul din „Cold Mountain”, în 2004, Renee s-a despărţit de iubitul ei, muzicianul Jack White.

Jane Fonda

Performanţa ei din pelicula „Klute” i-a adus premiul Academiei Americane de Film în 1972, iar în 1973, a divorţat de regizorul Roger Vadim.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările