Vedete

Blind dates la Hollywood. Prima lor întâlnire a fost aranjată de alţii

Blind dates la Hollywood. Prima lor întâlnire a fost aranjată de alţii

S-au lăsat pe mâna unui “Cupidon” cunoscut de amândoi şi bine au făcut, pentru că cei mai mulţi dintre ei sunt în continuare împreună şi nu dau semne că s-ar despărţi prea curând. Cum s-a derulat prima lor întâlnire, care a fost pe neve?

Tom Brady & Gisele Bündchen

Circumstanţele în care s-au întâlnit cei doi sunt puţin ciudate. Când au devenit un cuplu, fosta iubită a lui Tom, Bridget Moynahan, a dezvăluit lumii întregi că era însărcinată cu copilul lui. Dar asta nu l-a împiedicat pe sportiv să-şi vadă în continuare de idila cu superbul model şi să aibă acum una dintre cele mai frumoase şi mai stabile mariaje din showbiz.

Gisele a povestit şi ea cum l-a întâlnit pe soţul ei şi tatăl copiilor ei: “Păi, ne-am cunoscut la o întâlnire pe neve. Era a treia pe care eu o avusesem în perioada aceea, având în vedere că prietenii mei erau disperaţi atunci să-mi găsească un iubit şi mă tot duceam la întâlniri aranjate de ei. Ideea e că, atunci când i-am văzut privirea blândă, pur şi simplu m-am îndrăgostit. Atunci şi acolo m-am îndrăgostit de el!” Şi sunt împreună de-atunci.