News

De la blocurile gri şi sărăcie la Hollywood. Copilăria comunistă a Irinei Shayk

De la blocurile gri şi sărăcie la Hollywood. Copilăria comunistă a Irinei Shayk

Ca orice copil născut într-o fostă ţară comunistă, rusoaica de 29 de ani, actualmente iubita lui Bradley Cooper, a cunoscut sărăcia şi peisajele deprimante ale oraşelor industriale, înainte ca modelingul s-o propulseze în vestul dezvoltat.

Ei bine, frumoasa Irina Shaykhlislamov (pe numele din buletin), născută într-o familie cu un tată tătar şi o mamă rusoaică, a copilărit într-un oraş puternic poluat din cauza profilului minier, Yemanzhelinsk (la graniţa cu Kazakhstan), pe care manechinul îl descrie astfel: „Este un loc frumos, dacă porţi o mască“.

Aerul extrem de poluat a fost şi cauza morţii premature a tatălui manechinului, de pneumonie, în jurul vârstei de 40 de ani, pe când Irina avea doar 14 ani. Mama Olga, profesoară de muzică, a trebuit să-şi ia încă un job pentru a supravieţui în aceste condiţii grele şi pentru a-şi creşte cele două fiice: Tatiana, acum în vârstă de 31 de ani, şi Irina.

Şansa Irinei, dar şi a familiei sale, a fost, evident, moda, fata fiind descoperită de un reprezentant al unei agenţii locale de modeling, fermecat de trăsăturile ei deosebite: pielea măslinie şi ochii verzi. Foto jos: Irina, cu prietenele, într-o discotecă.

Dar mai bine să lăsăm pozele procurate de publicaţia Dailymail.co.uk de la o agenţie de presă locală să vorbească despre trecutul gri al celebrului manechin.