Gossip

Blonda sexy din “Lupul de pe Wall Street”, Margot Robbie, măritată? Iată dovada 

de admin

Seducătoarea actriţă de 24 de ani a cucerit cu rolul ei fatal, cel de soţie sexy a lui Leonardo DiCaprio, în faimosul film nominalizat la Oscar al lui Martin Scorsese. Instant, toată lumea a inclus-o în rândul tinerelor actriţe promiţătoare de la Hollywood, iar viaţa ei a intrat sub lupa presei. Acum, avem o ştire destul de interesantă...

Ce se speculează în prezent despre Margot Robbie este: 1 - că se pregăteşte să probeze rochii de mireasă şi 2 - că este deja femeie măritată! După ce frumoasa australiancă a fost văzută recent purtând ceea ce seamănă izbitor cu o verighetă simplă, clasică, pe inelar, toată lumea aşteaptă să afle care este adevărul: este un inel de logodnă discret sau unul mai important, care anunţă un pas important luat în relaţia cu iubitul ei la fel de chipeş, Tom Ackerley? Presa insistă că e varianta a doua....

Cei doi au o relaţie de numai un an, însă bijuteria de pe inelarul vedetei a stârnit mari întrebări legate de planurile lor de viitor, după ce paparazzi au surprins-o în timpul filmărilor din Toronto, Canada, pentru “Suicide Squad”. Până acum, actriţa nu a comentat nimic public, dar pozele susţin ideea nunţii. Nu este prima dată când zvonuri legate de căsătorie apar în legătură cu focoasa blondină şi iubitul ei mai puţin celebru decât ea. Presa specula că Tom ar fi pus marea întrebare la mai puţin de un an de relaţie, fără inel, ea acceptând din prima să-i fie soţie. Acum, are şi inelul pe deget, însă nimeni nu ştie dacă este doar un simbol al logodnei sau verigheta. Totuşi, şi Tom poartă una identică!

În orice caz, tânăra vedetă are şi un an foarte productiv. Pe lângă vestea că s-a logodit/măritat cu Tom Ackerley, Margot a bifat deja roluri mari la Hollywood, cu “Lupul de pe Wall Street” (cu Leonardo DiCaprio) şi “Focus” (cu Will Smith). Acum, cu rolul lui Harley Quinn în filmul cu supereroi, jucaţi de Jared Leto, Will Smith, Ben Affleck şi alţii. Să fie ascensiunea rapidă un motiv pentru Ackerley să o ceară de nevastă? În orice caz, la prima vedere, par că se potrivesc destul de bine, mai ales că lucrează şi în aceeaşi breaslă.

Dacă vă întrebaţi cine este viitorul sau actualul (!) ei soţ mai puţin celebru, aflăm că este un regizor de origine britanică, care a fermecat-o pe actriţă anul trecut, în iunie, de când au o relaţie oficială.


Modifică Setările