Gossip

Boala ascunsă a lui Robin Williams

de admin

Rezultatele celei de-a doua autopsii scot la iveală un nou motiv care l-ar fi împins pe actor la cumplitul gest al sinuciderii. În afară de Parkinson şi depresie, starul pe care l-am pierdut în luna august suferea de o cumplită boală

Potrivit documentelor obţinute de Radar Online, creierul lui Williams dădea deja primele semne de demenţă - o afecţiune asociată cu Parkinson, cei afectaţi de ambele boli suferind de efecte secundare destul de dure în urma medcamentaţiei pentru Parkinson. E vorba de halucinaţii foarte puternice şi persuasive. Acesta este şi motivul care ar putea lega noua revelaţie de sinuciderea lui Robin.

Astfel, actorul ar fi recurs la teribilul gest în mod inconştient, într-un moment în care nu era tocmai lucid - nicidecum nu ar fi luat această decizie speriat de diagnostic. Pentru că, la momentul morţii, Williams nu ştia că manifestă primele semne ale demenţei... Avea, în schimb, grave insomnii şi puternice stări de anxietate, motiv pentru care dormea într-o altă cameră decât soţia lui. De altfel, aceasta a şi declarat la puţin timp de la moartea lui că el se plânsese de cât de rău se simte din cauza medicamentelor pentru Parkinson.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare