Lifestyle

Boala de care suferă Cristi Borcea: ''Şi în momentul de faţă iau tratament''

Boala de care suferă Cristi Borcea: ''Şi în momentul de faţă iau tratament''

Mihaela şi Cristi Borcea dezvăluiau în urmă cu ceva timpcă medicii le-au descoperit în organism un nivel de mercur de două ori mai mare faţă de cel normal. Aşa a început o cursă contra cronometru cu boala. Anii au trecut, dar problemele nu au dispărut.

”Şi în momentul de faţă iau tratament pentru mercur. Am fost peste tot, nu numai în America. În 2011, am fost achitat în dosar, nu condamnat. Nu aveam de ce să spun asta. Cu mercurul mă chinui de 20 de ani, sigur, aşa zic eu, una pe care am făcut-o să sufere, i-am distrus tinereţea, viitorul, ceva, m-o fi ”executat”, pentru că altfel nu pot să-mi explic”, a spus Cristi Borcea la Kanal D.

Omul de afaceri recunoaşte că a rămas cu sechele după momentele trăite în ]nchisoare.

„În prima seară, la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele. M-a luat Giovanni: <Bă, eşti nebun, eu am făcut închisoare în Columbia, la Napoli, ce faci?!>. M-am dus în baie, nu era apă caldă, doar un butoi unde să te speli. Toalete turceşti, şobolani sub ghiuvetă. De atunci am rămas cu traume, visez de câte două-trei ori pe săptămâni episoade din închisoare. În plus, am o teamă teribilă de şobolani’’, a mai spus Borcea.

 

Modifică Setările