News

Boala neştiută a Pamelei Anderson. Bomba sexy a scos o avere din buzunar ca să scape de virusul luat la un salon de tatuaje

Boala neştiută a Pamelei Anderson. Bomba sexy a scos o avere din buzunar ca să scape de virusul luat la un salon de tatuaje

Majoritatea ne-o amintim pe frumoasa Pamela Anderson drept femeia cu forme ameţitoare din Baywatch. Ce nu ştie lumea e că, în spatele imaginilor wow, vedeta se lupta cu o boală grea, Hepatita C. 13 ani i-a luat să scape de virus, iar costurile au fost astronomice. 

Circa 2,4 milioane de oameni din America trăiesc cu Hepatita C, iar până de curând Pamela Anderson a fost unul dintre ei. Vedeta a reuşit să scape de virus urmând un tratament anevoios, scump şi de lungă durată.

Pamela Anderson

Bomba sexy din Baywatch a luat prin surprindere publicul în 2002, declarându-i deschis lui Larry King că suferă de Hepatita C. Pamela a spus că a luat boala în cadrul unei sesiuni la salaonul de tatuaje, unde a împărţit acelaşi ac cu fostul soţ, Tommy Lee. Ulterior, rockerul a negat declaraţiile blondinei.

Nu e de mirare ca Tommy să fi avut boala şi să nu fi ştiut. Pacientul cu Hepatita C, afecţiune ce afectează ficatul, poate fi, în multe cazuri, asimptomatic. Netratată, însă, boala poate duce la ciroză, cancer, distrugerea ficatului.

Pamela Anderson spune că a luat Hepatita C de la fostul soţ, Tommy Lee

Abia 13 ani mai târziu, în 2015, a reuşit Pamela Anderson să se vindece de Hepatita C, urmând un tratament costistitor, pentru care se crede că a scos din buzunar peste 10 000 de dolari. Blonda a făcut un tratament ce tocmai apăruse pe piaţă la vremea aceea, cu un cocktail de medicamente noi, iar rezultatele au fost benefice. 

„Mă rog ca toţi cei ce trăiesc cu Hepatita C să ajungă să îşi permită tratamentul meu. În curând va fi accesibil pentru mai mulţi oameni, ştiu că deocamdată e greu de obţinut”, scria Pamela Anderson în 2015, fericită că a scăpat de o boală cu care se luptase atâţia ani.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările