News

Bobbi Kristina avea droguri în casă!

de admin

Dacă la prima percheziţie a casei, poliţia nu a descoperit nimic suspect, adâncind misterul, cea de-a doua percheziţie în casa fiicei lui Whitney Houston a scos la iveală mai multe lucruri. Asta în vreme ce Bobbi Kristina este în continuare în comă indusă

Surse apropiate familiei au declarat pentru TMZ că poliţia a găsit droguri în casa lui Bobbi dintr-o suburbie a oraşului Atlanta - adresa unde a fost găsită în stare inconştientă. Cea dintâi percheziţie a fost una superficială, de aceea autorităţile nu au desciperit nimic. Despre rezultatele celei de-a doua percheziţii poliţia nu a transmis, însă, niciun comunicat oficial. Dar aceleaşi surse spun că autorităţile sunt convinse că aşa se şi explică poziţia ei în cadă - Bobbi Kristina a ajuns cu faţa în jos în baie din cauza drogurilor.

Fiica în vârstă de 21 de ani a cântăreţei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown a fost transportată de urgenţă la un spital din Roswell, un oraş din statul american Georgia. Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o sâmbătă zăcând în cada plină cu apă, cu faţa în jos, fără semne vitale. Fata a fost plasată de medici în comă indusă şi a fost conectată la un aparat de ventilaţie artificială. Starea funcţiilor sale cerebrale nu va fi cunoscută până când medicii nu vor reduce sedativele pe care i le administrează, a precizat o sursă pentru CNN.

Foto: WENN