Gossip

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, "trezită" din comă

de admin

Bobbi Kristina Brown, fiica de 22 de ani a regretatei cântăreţe Whitney Houston, este, conform declaraţiilor spontane ale tatălui ei, trează, în ciuda aşteptărilor, după mai mult de două luni în comă.

Cel puţin asta a declarat public chiar tatăl tinerei, rapperul Bobby Brown, care a fost filmat în timp ce declara publicului, după un concert în Texas, că "Pot spune astăzi că Bobbi este trează (sau copilul meu se trezeşte). Ea mă urmăreşte acum", însă unii speculează că mesajul nu este atât de clar înţeles, privind starea medicală a fetei. Totuşi, dacă luăm sensul propriu al cuvintelor, ar însemna o actualizare încurajatoare, după ce copila a stat două luni în comă.

Vestea-şoc pe care tatăl ei l-a oferit sâmbăta trecută publicului texan aduce o licărire de lumină în sânul familiei regretatei Whitney. Chiar acum o lună, pe 25 martie, bunica fetei, Cissy Houston declara în cadrul unui interviu radio că starea de sănătate a Kristinei nu pare să se îmbunătăţească. "E în aceeaşi situaţie, nu există prea mari speranţe privind revenirea ei. Ne rugăm pentru ea". Cel mai recent, tânăra se afla în comă, ţinută în viaţă doar de aparate, într-un centru nou de recuperare din Atlanta.

Fiica în vârstă de 22 de ani a cântăreţei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown a fost transportată de urgenţă la spital, în Roswell, la sfârşitul lunii ianuarie. Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o zăcând în cada plină cu apă, cu faţa în jos, fără semne vitale. Fata a fost plasată de medici în comă indusă şi a fost conectată la un aparat de ventilaţie artificială, de atunci şi până acum, dar se aşteaptă declaraţii oficiale privind starea ei prezentă.

Mărturisirea lui Bobby Brown despre fiica sa, aici:

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Bobbi Kristina, lăsată să moară în pace

Starea lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se deteriorează pe zi ce trece, aşa că familia a decis că e timpul să-şi ia la revedere de la tânăra de 22 de ani.

Gossip

Noi informaţii în cazul fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

De la începutul anului, Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, se luptă să rămână în viaţă, după ce a fost găsită inconştientă în reşedinţa sa. Timp de patru luni familia şi apropiaţii tinerei s-au rugat ca Bobbi Krstina, în vârstă de 22 de ani, să-şi revină.

News

Ce a decis Bobby Brown în privinţa fiicei sale, Bobbi Kristina?

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se află de patru luni într-o comă profundă, fiind ţinută în viaţă cu ajutorul unor aparate specializate. Şi-n timp ce unii se roagă pentru ca starea de sănătate a tinerei

News

Starea reală a fiicei lui Whitney Houston: “Bobbi are creierul deteriorat ireversibil”

O actualizare extrem de tristă din partea familiei lui Bobbi Kristina Brown, singurul copil al regretatei cântăreţe Whitney Houston. Bunica fetei, Cissy Houston, a lămurit cazul în care se află nepoata sa, oferind detalii

News

Iubitul fiicei lui Whitney Houston, investigat pentru tentativa de omor a acesteia

O declaraţie şocantă vine acum din partea mătuşii fiicei lui Whitney Houston, după apariţia lui Nick la emisiunea celebră pledând ca victimă a acuzaţiilor criminale: “Cu tot respectul, Nick Gordon se află sub investigaţie

Nick Gordon face bani de pe urma stării lui Bobbi Kristina

Gossip

Nick Gordon face bani de pe urma stării lui Bobbi Kristina

Fiica lui Whitney Houston este în continuare în stare critică, iar familia ei se roagă pentru ca ea să-şi revină. Asta în vreme ce iubitul fetei, Nick Gordon a găsit o modalitate de a face bani de pe urma stării ei. Familia lui Bobbi e şocată!

News

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, deconectată de la aparate!

Durere fără margini pentru Bobby Brown. Fiica sa şi a regretatei Whitney Houston a fost deconectată în seara aceasta de la aparatele care o menţineau în viaţă. Medicii care se ocupau de cazul tinerei în vârstă de 21 de ani au decis