Gossip

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, "trezită" din comă

de admin

Bobbi Kristina Brown, fiica de 22 de ani a regretatei cântăreţe Whitney Houston, este, conform declaraţiilor spontane ale tatălui ei, trează, în ciuda aşteptărilor, după mai mult de două luni în comă.

Cel puţin asta a declarat public chiar tatăl tinerei, rapperul Bobby Brown, care a fost filmat în timp ce declara publicului, după un concert în Texas, că "Pot spune astăzi că Bobbi este trează (sau copilul meu se trezeşte). Ea mă urmăreşte acum", însă unii speculează că mesajul nu este atât de clar înţeles, privind starea medicală a fetei. Totuşi, dacă luăm sensul propriu al cuvintelor, ar însemna o actualizare încurajatoare, după ce copila a stat două luni în comă.

Vestea-şoc pe care tatăl ei l-a oferit sâmbăta trecută publicului texan aduce o licărire de lumină în sânul familiei regretatei Whitney. Chiar acum o lună, pe 25 martie, bunica fetei, Cissy Houston declara în cadrul unui interviu radio că starea de sănătate a Kristinei nu pare să se îmbunătăţească. "E în aceeaşi situaţie, nu există prea mari speranţe privind revenirea ei. Ne rugăm pentru ea". Cel mai recent, tânăra se afla în comă, ţinută în viaţă doar de aparate, într-un centru nou de recuperare din Atlanta.

Fiica în vârstă de 22 de ani a cântăreţei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown a fost transportată de urgenţă la spital, în Roswell, la sfârşitul lunii ianuarie. Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o zăcând în cada plină cu apă, cu faţa în jos, fără semne vitale. Fata a fost plasată de medici în comă indusă şi a fost conectată la un aparat de ventilaţie artificială, de atunci şi până acum, dar se aşteaptă declaraţii oficiale privind starea ei prezentă.

Mărturisirea lui Bobby Brown despre fiica sa, aici:

Modifică Setările