News

Bobbi Kristina, lăsată să moară în pace

de admin

Starea lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se deteriorează pe zi ce trece, aşa că familia a decis că e timpul să-şi ia la revedere de la tânăra de 22 de ani.

Potrivit mătuşii sale, Pat Houston, Bobbi Kristina a fost deconectată de la aparate şi lăsată să moară în pace. Aceasta a precizat că tânărei i-a fost oprită medicamentaţia şi că a fost transferată într-un centru de îngrijiri paliative, unde îşi va petrece ultimele momente din viaţa ei.

Viaţa ei este în mâinile Domnului acum”, este o declaraţie pe care a făcut-o un apropiat de-al familiei, în legătură cu starea de sănătate a fiicei lui Whitney Houston.

În tot acest timp, fostului iubit al tinerei, Nick Gordon, i s-a intentat un alt proces, în urma căruia i se cer daune morale în valoare de 40 de milioane de dolari. Cu toate acestea, singurele declaraţii ale acestuia în ultima perioadă au fost la adresa fostei sale iubite. ”Continuăm să ne rugăm. A luptat atât de mult în ultima vreme... nu renunţaţi la speranţă.”, a scris acesta pe Twitter.

Bobbi Kristina, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a vilei sale, dintr-o suburbie a oraşului Atlanta, pe 31 ianuarie. Incidentul a prezentat o serie de similarităţi bizare cu circumstanţele în care a murit mama ei, în anul 2012.