News

Bobbi Kristina, lăsată să moară în pace

de admin

Starea lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se deteriorează pe zi ce trece, aşa că familia a decis că e timpul să-şi ia la revedere de la tânăra de 22 de ani.

Potrivit mătuşii sale, Pat Houston, Bobbi Kristina a fost deconectată de la aparate şi lăsată să moară în pace. Aceasta a precizat că tânărei i-a fost oprită medicamentaţia şi că a fost transferată într-un centru de îngrijiri paliative, unde îşi va petrece ultimele momente din viaţa ei.

Viaţa ei este în mâinile Domnului acum”, este o declaraţie pe care a făcut-o un apropiat de-al familiei, în legătură cu starea de sănătate a fiicei lui Whitney Houston.

În tot acest timp, fostului iubit al tinerei, Nick Gordon, i s-a intentat un alt proces, în urma căruia i se cer daune morale în valoare de 40 de milioane de dolari. Cu toate acestea, singurele declaraţii ale acestuia în ultima perioadă au fost la adresa fostei sale iubite. ”Continuăm să ne rugăm. A luptat atât de mult în ultima vreme... nu renunţaţi la speranţă.”, a scris acesta pe Twitter.

Bobbi Kristina, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a vilei sale, dintr-o suburbie a oraşului Atlanta, pe 31 ianuarie. Incidentul a prezentat o serie de similarităţi bizare cu circumstanţele în care a murit mama ei, în anul 2012.

Comentarii

Articole asemănătoare

Anchetat pentru crimă. Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina, vinovat de starea acesteia?

News

Anchetat pentru crimă. Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina, vinovat de starea acesteia?

În timp ce Nick Gordon se relaxează în jacuzzi, familia lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitny Houston, îşi ia la revedere de la tânăra de 22 ani, aceasta fiind transferă după o lungă suferinţă într-un centru de îngrijiri paliative

Gossip

Noi informaţii în cazul fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

De la începutul anului, Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, se luptă să rămână în viaţă, după ce a fost găsită inconştientă în reşedinţa sa. Timp de patru luni familia şi apropiaţii tinerei s-au rugat ca Bobbi Krstina, în vârstă de 22 de ani, să-şi revină.

News

Ce a decis Bobby Brown în privinţa fiicei sale, Bobbi Kristina?

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se află de patru luni într-o comă profundă, fiind ţinută în viaţă cu ajutorul unor aparate specializate. Şi-n timp ce unii se roagă pentru ca starea de sănătate a tinerei

News

Află care mai este starea de sănătatea a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

Toată lumea fost întristată de vestea evenimentului nefericit din viaţa fiicei lui Whitney Houston. De atunci, membri familiei, dar şi fanii regretatei cântăreţe, s-au rugat în continuu pentru ca starea lui Bobbi Kristina să se amelioreze.

News

Iubitul fiicei lui Whitney Houston, investigat pentru tentativa de omor a acesteia

O declaraţie şocantă vine acum din partea mătuşii fiicei lui Whitney Houston, după apariţia lui Nick la emisiunea celebră pledând ca victimă a acuzaţiilor criminale: “Cu tot respectul, Nick Gordon se află sub investigaţie

Nick Gordon face bani de pe urma stării lui Bobbi Kristina

Gossip

Nick Gordon face bani de pe urma stării lui Bobbi Kristina

Fiica lui Whitney Houston este în continuare în stare critică, iar familia ei se roagă pentru ca ea să-şi revină. Asta în vreme ce iubitul fetei, Nick Gordon a găsit o modalitate de a face bani de pe urma stării ei. Familia lui Bobbi e şocată!