Gossip

Bobbi Kristina s-a drogat după funeraliile mamei sale?

de admin

Bobbi Kristina s-a drogat după funeraliile mamei sale?

Această teamă le-a fost alimentată membrilor familiei lui Whitney Houston în weekendul ce tocmai s-a încheiat, când Bobbi a reuşit să scape de sub supravegherea lor, profitând de agitaţia care a urmat funeraliilor artistei şi dispărând.

Astfel, fiica de 18 ani a lui Whitney nu şi-a însoţit rudele la un restaurant din Newark, în orele de după ceremonie, în seara zilei de sâmbătă - provocând panică printre apropiaţii săi duminică dimineaţă, înainte de înmormântarea mamei sale, când se pare că nimeni nu ştia unde este Bobbi. "Toată lumea intrase în panică, apelând în disperare numărul de mobil al Kristinei", a declarat un prieten de familie pentru Daily Beast.

De aici până la zvonul că Bobbi a fost găsită drogându-se după funeraliile lui Whitney Houston n-a mai fost decât un pas - cu-atât mai mult cu cât tânăra fusese internată de urgenţă după ce a aflat de moartea mamei sale, iar pozele cu Bobbi prizând cocaină, apărute în presă anul trecut, i-au zguduit familia. Şi cel mai mare coşmar al lui Whitney era ca fiica ei să n-o ia pe urmele sale! Acum, căderea psihică suferită din cauza pierderii mamei o fac cu-atât mai vulnerabilă pe Kristina în faţa acestui viciu cu care, din păcate, a fost familiarizată chiar în casa ei. "A existat într-adevăr un moment de confuzie, fiindcă, pentru o scurtă perioadă de timp, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, nu s-a ştiut unde e Bobbi Kristina, dar e OK. A simţit nevoia să se retragă şi să fie singură", a explicat purtătorul de cuvânt al familiei.

Surse din anturajul lor spun însă altceva. "Mama lui Whitney şi ceilalţi nu vor să recunoască cu voce tare că Bobbi are o problemă cu drogurile. Dar ştiu asta foarte bine şi au tot încercat s-o ţină pe linia de plutire dinainte de moartea lui Whitney", a declarat un prieten, adăugând că membrii familiei au avut discuţii serioase despre faptul că tânăra ar trebui internată la dezintoxicare imediat după înmormântarea mamei sale.

"Este o situaţie îngrozitoare pentru toată lumea. Au încercat s-o salveze pe Whitney dar n-au reuşit. Bobbi Kristina e tot ce i-a mai rămas lui Cissy (n.r. mama lui Whitney) de la fiica sa. Este epuizată, dar e hotărâtă să ia lupta de la capăt pentru a-şi salva nepoata", a mai spus prietenul de familie. Salvarea Kristinei ar trebui să fie acum cea mai importantă misiune pentru Cissy.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Fiica şi mama lui Whitney Houston, la cuţite

Bobbi Kristina a luat foc în momentul în care a citit dezvăluirile pe care le-a făcut bunica ei despre mama sa, în cartea de memorii publicată recent peste Ocean.

News

Fostul soţ al lui Whitney Houston are iar probleme cu legea

Bobby Brown fost reţinut de autorităţi ieri, după ce a fost prins conducând sub influenţa unor substanţe care sunt interzise la volan.

News

Primul interviu cu Bobbi Kristina după moartea lui Whitney Houston

Fiica lui Whitney Houston a acceptat să stea de vorbă cu Oprah Winfrey în prima sa convorbire publică de după decesul mamei sale, mult aşteptatul interviu fiind difuzat ieri seară în America.

News

Whitney Houston i-a lăsat totul fiicei sale

Testamentul starului pop nu menţionează bunuri specifice, dar atestă că mobilierul, îmbrăcamintea, efectele personale şi bijuteriile care i-au aparţinut vor rămâne copiilor supravieţuitori.

Moştenitorul secret al lui Whitney Houston

Gossip

Moştenitorul secret al lui Whitney Houston

La nici două săptămâni de la moartea starului american, presa tabloidă a descoperit că aceasta avea un fiu secret, cu care fiica legitimă, Bobbi Kristina, va împărţi averea.

Bobby Brown are interzis la înmormântarea lui Whitney Houston

Gossip

Bobby Brown are interzis la înmormântarea lui Whitney Houston

Fostul soţ al regretatei cântăreţe nu este dorit la ceremonia de înhumare, întrucât familia acesteia îl consideră principalul vinovat pentru starea în care ajunsese Whitney.