Gossip

Bobbi Kristina vrea să joace rolul lui Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown vrea să interpreteze rolul mamei sale în filmul biografic despre viaţa regretatei Whitney Houston. Asta deşi Rihanna, cu puţin timp în urmă, şi-a exprimat dorinţa de a juca ea rolul celebrei cântăreţe care a decedat în februarie 2012.

Aşadar, recent, Bobbi le-a spus prietenilor săi că ea este cea mai în măsură să primească acest rol. Fiica „cântăreţei sufletelor“, în vârstă de 19 ani, şi-a motivat dorinţa spunând că nimeni nu o cunoaştea mai bine decât ea. Aşadar, se anunţă concurenţă serioasă pentru Rihanna. Voi cine credeţi că e mai potrivită pentru acest rol?

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Ce a decis Bobby Brown în privinţa fiicei sale, Bobbi Kristina?

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se află de patru luni într-o comă profundă, fiind ţinută în viaţă cu ajutorul unor aparate specializate. Şi-n timp ce unii se roagă pentru ca starea de sănătate a tinerei

News

Află care mai este starea de sănătatea a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

Toată lumea fost întristată de vestea evenimentului nefericit din viaţa fiicei lui Whitney Houston. De atunci, membri familiei, dar şi fanii regretatei cântăreţe, s-au rugat în continuu pentru ca starea lui Bobbi Kristina să se amelioreze.

Gossip

Nick Gordon vinovat de tentativa lui Bobby Kristina de a se îneca?

Bobbi Kristina a suferit răni uşoare la nivelul feţei înainte ca aceasta să fie găsită înecată în cada ei, potrivit un raport şocant. Această descoperire tragică i-a făcut pe poliţişti să intre în alertă şi să-şi concentreze atenţia pe iubitul lui Bobbi, Nick Gordon.

News

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, deconectată de la aparate!

Durere fără margini pentru Bobby Brown. Fiica sa şi a regretatei Whitney Houston a fost deconectată în seara aceasta de la aparatele care o menţineau în viaţă. Medicii care se ocupau de cazul tinerei în vârstă de 21 de ani au decis

News

Bobbi Kristina, ţinută în viaţă de aparate!

Pentru toţi apropiaţii defunctei Whitney Houston, vestea legată de incidentului nefericit al fiicei celebrei cântăreţe a căzut ca un trăsnet. Bobbi Kristina Brown a fost găsită inconştientă în weekend, plutind cu faţa în jos, în baia din reşedinţa sa.

News

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, în comă indusă!

Fiica celebrei cântăreţe Whitney Houston pare să-i calce pe urmele mamei sale. La mai bine de doi ani de la moartea mamei sale, Bobbi Kristina Brown întâmpină aceleaşi probleme legate de substanţele interzise.

Gossip

Rihanna era obsedată de Whitney Houston

Tatăl Rihannei crede că vieţile celor două dive, Riri şi Whitney Houston, se aseamănă atât de mult încât se teme ca fiica lui să nu aibă parte de acelaşi sfârşit ca al răposatei cântăreţe.

Chris Brown, dezamăgit de poza Rihannei cu praful alb

News

Chris Brown, dezamăgit de poza Rihannei cu praful alb

În ciuda zvonurilor cum că el şi Rihanna s-ar întâlni din nou, se pare că, mai nou, Chris Brown regretă relaţia pe care a avut-o cândva cu vedeta mulatră.

Gossip

Prinţesa Diana trebuia să joace în „Bodyguard 2“?

Se pare că una dintre ambiţiile Prinţesei Diana, pe care nu a mai ajuns să o vadă devenită realitate, a fost aceea de-a juca în filme.