News

Bobby Brown nu a participat la înmormântarea lui Whitney

de admin

Bobby Brown nu a participat la înmormântarea lui Whitney

Fostul soţ al artistei a fost văzut ieşind furios ieri, din biserica din Newark, New Jersey, înainte ca funeraliile lui Whitney Houston să înceapă.

Bobby Brown se pare că nu s-a putut abţine să nu işte discuţii chiar şi la înmormântarea celei cu care a împărţit atâţia ani din viaţă. Acesta a plecat nervos din biserica baptistă New Hope, după o confruntare cu cei din familia lui Whitney, care în prealabil îi permiseseră prezenţa, alături de alte două persoane. Astfel, Bobby avea rezervate trei locuri, dar a ales, în schimb, să apară cu un anturaj de nouă persoane şi s-a înfuriat la culme când i s-a spus că însoţitorii lui n-au unde să stea. Mai mult decât atât, lui Bobby nu i s-a permis să se aşeze în rândul din faţă, alături de fiica sa, Bobbi Kristina, şi de mama lui Whitney, Cissy - preferând astfel să părăsească biserica şi să revină la finalul funeraliilor. Într-o declaraţie ulterioară, acesta a explicat că venise împreună cu familia sa şi că i s-a cerut de prea multe ori să se mute, fiind împiedicat în plus s-o vadă pe Kristina. "În lumina acestor întâmplări, am sărutat sicriul în care se afla fosta mea soţie şi am plecat, pentru că n-am vrut să creez o scenă", a mai spus Bobby.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Bobbi Kristina, lăsată să moară în pace

Starea lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se deteriorează pe zi ce trece, aşa că familia a decis că e timpul să-şi ia la revedere de la tânăra de 22 de ani.

Gossip

Noi informaţii în cazul fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

De la începutul anului, Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, se luptă să rămână în viaţă, după ce a fost găsită inconştientă în reşedinţa sa. Timp de patru luni familia şi apropiaţii tinerei s-au rugat ca Bobbi Krstina, în vârstă de 22 de ani, să-şi revină.

News

Ce a decis Bobby Brown în privinţa fiicei sale, Bobbi Kristina?

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se află de patru luni într-o comă profundă, fiind ţinută în viaţă cu ajutorul unor aparate specializate. Şi-n timp ce unii se roagă pentru ca starea de sănătate a tinerei

News

Starea reală a fiicei lui Whitney Houston: “Bobbi are creierul deteriorat ireversibil”

O actualizare extrem de tristă din partea familiei lui Bobbi Kristina Brown, singurul copil al regretatei cântăreţe Whitney Houston. Bunica fetei, Cissy Houston, a lămurit cazul în care se află nepoata sa, oferind detalii