Gossip

Bobby Brown a omorât-o pe Whitney Houston?

Investigaţiile privind dispariţia regretatei vedete sunt în plină desfăşurare şi numele fostului ei soţ apare tot mai des ca vinovat al morţii cântăreţei. Crezi că el a fost cel care a împins-o spre mormânt?

Multă lume arată cu degetul spre artistul de culoare, care a introdus-o pe Whitney în lumea periculoasă a drogurilor. După dispariţia cântăreţei, fanii ei au început să-şi exprime cu şi mai mare patos dezacordul faţă de Bobby, alături de care Houston şi-a petrecut 14 ani tumultuoşi.

„Când s-au cunoscut, ea era cea mai talentată cântăreaţă din lume, după ce au divorţat, ea era la pământ”, a declarat un admirator. Brown a avut o influenţă negativă asupra fostei sale soţii, nu există dubii legate de acest lucru. Însă merită să-l scoatem pe el ţapul ispăşitor?

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Fiica lui Whitney Houston s-a logodit

Cum a trecut Bobbi Kristina Brown peste moartea faimoasei cântăreţe? S-a apropiat tot mai mult de cel care a fost crescut ca fratele ei, iar acum a confirmat logodna cu el.

News

Trupul lui Whitney, plin de tăieturi şi arsuri

La aproape două luni de la moartea artistei, noi detalii cutremurătoare ies la iveală din raportul medicilor care au făcut autopsia

News

Fostul soţ al lui Whitney Houston are iar probleme cu legea

Bobby Brown fost reţinut de autorităţi ieri, după ce a fost prins conducând sub influenţa unor substanţe care sunt interzise la volan.

News

Primul interviu cu Bobbi Kristina după moartea lui Whitney Houston

Fiica lui Whitney Houston a acceptat să stea de vorbă cu Oprah Winfrey în prima sa convorbire publică de după decesul mamei sale, mult aşteptatul interviu fiind difuzat ieri seară în America.

News

Whitney Houston i-a lăsat totul fiicei sale

Testamentul starului pop nu menţionează bunuri specifice, dar atestă că mobilierul, îmbrăcamintea, efectele personale şi bijuteriile care i-au aparţinut vor rămâne copiilor supravieţuitori.