News

Bobby Ewing din "Dallas" s-a transformat în totalitate. Actorul Patrick Duffy a avut o viaţă marcată de drame. Imaginea pe care nu te aşteptai să o vezi vreodată

Bobby Ewing din "Dallas" s-a transformat în totalitate. Actorul Patrick Duffy a avut o viaţă marcată de drame. Imaginea pe care nu te aşteptai să o vezi vreodată camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cu părul negru, pielea bronzată şi cu un şarm irezistibil, acesta era Bobby Ewing în anii 80.

Acum, la 70 de ani, actorul Patrick Duffy, cel care i-a dat viaţă faimosului personaj, arată total diferit. Patrick a albit în totalitate, are părul lung, prins într-o coadă, asemenea unui rocker cu greutate şi pielea ridată.

Duffy a avut o viaţă marcată de numeroase drame. În noiembrie 1986 viaţa lui a luat o întorsătură neaşteptată. Părinţii actorului, Terence şi Marie Duffy, au fost împuşcaţi în taverna pe care o deţineau în Boulder, Montana. "Seara, tatăl meu i-a dat afară pe aceşti doi tineri din bar. Au plecat, au băut în altă parte, dar s-au întors. De aceasta dată înarmaţi. Şi i-au împuşcat pe amândoi’’, a povestit Duffy.

Actorul a trecut atunci prin toate emoţiile evenimentului, a fost şocat, furios, dar a recunoscut că nu s-a simţit niciodată deconectat de părinţii săi.

Sean A Wentz şi Kenneth A Miller, ambii de 19 ani, au fost acuzaţi de omucidere deliberată şi condamnaţi ulterior. Wentz, cel care a tras focurile fatale, a fost condamnat la 180 de ani de închisoare. Complicele său a fost eliberat condiţionat în 2007.

 

Cea care l-a ajutat să treacă peste această încercare a fost soţia lui, Rosser. În 2017, actorul care l-a interpretat pe Bobby Ewing în serialul Dallas s-a confruntat cu o altă pierdere devastatoare. Rosser şi-a găsit sfârşitul la 77 de ani şi l-a lăsat mai singur ca niciodată. “A fost o surpriză, nu exista niciun indiciu”, povestea Duffy.

Băieţii cuplului, Padriac, în vârstă de 46 de ani şi Conor, în vârstă de 39 de ani, au fost pentru el ca nişte stâlpi  „Ajungi la o anumită vârstă şi îţi dai seama că drumul care urmează este mult mai scurt decât drumul din spate”, mărturiseşte, cu regret, simpaticul actor.

La trei ani de la plecarea lui Rosser, Duffy spune că se simte aproape de ea tot timpul. „Pot să o aud. O pot vedea, spune el. Ştiu la ce s-ar aştepta de la mine şi încerc să trăiesc la maximum. Încă mă consider un bărbat însurat”.

Duffy a fost căsătorit cu soţia, Carlyn Rosser, o fostă balerină profesionistă, cu opt ani mai mare, decât el, timp de 41 de ani.

Comentarii

Modifică Setările