News

Bobby Păunescu îşi petrece vacanţa în Italia alături de fosta cucerire a lui Justin Bieber, un supermodel american

Bobby Păunescu îşi petrece vacanţa în Italia alături de fosta cucerire a lui Justin Bieber, un supermodel american

După despărţirea de soţia sa, Alice Peneacă, omul de afaceri şi producătorul Bobby Păunescu a fost extrem de discret cu viaţa personală. Recent, însă, el a postat o serie de filmuleţe şi poze alături de o nouă femeie, supermodelul american Alyssa Arce.

Aflat în vacanţă în Italia, mai exact în Sicilia, Bobby a închiriat zilele acestea, împreună cu nişte prieteni, un yach de lux. Atât din postările lui, cât şi din cele ale prietenilor, reiese o apropiere între el şi superba Alyssa Arce, un model american în vârstă de 27 de ani, al cărei cont de Instagram este interzis minorilor. Aceasta postează foarte multe fotografii cu ea în ipostaze sexy, iar în timpul vacanţei pe yach, în Sicilia, Miss Arce s-a lăsat fotografiată nud de către un bărbat a cărui siluetă ne face să credem că ar fi chiar Bobby. Într-una dintre filmări, un prieten ei îi observă stând pe acelaşi şezlong pe yacht şi întreabă, ostentativ: „Ce se petrece aici?”, adică… între voi.

De altfel, din story-urile postate de omul de afaceri, reiese că cei doi au urmărit în cinematograful privat de pe yacht un film şi desene animate, simţindu-se foarte bine împreună.

La mal, Alyssa şi Bobby sunt cazaţi în aceeaşi vilă de lux din Positano, iar pozele ei nu ratează niciun Like de la cel care a admirat întotdeauna femeile foarte sexy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sail away with me honey, my heart is in your hands. ⛵️| 📷- @raffgrosso

A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on

Cine este Alyssa Arce?

Născută în Carolina de Sud, aceasta a visat încă de mică să devină model. Visul i s-a îndeplinit încă din adolescenţă, iar frumuseţea ei nu a trecut neobservată, fiind una dintre fetele alese drept Playboy Mate în 2013, pentru celebra revistă pentru adulţi. Un an mai târziu, pe vremea când Justin Bieber era încă într-o relaţie cu Selena Gomez, paparazzi surprindeau câteva ipostaze tandre, pe un yacht din Ibiza, între Justin şi nimeni alta decât Alyssa Arche. Povestea lor nu a continuat, însă Alyssa a câştigat un generos capital de imagine.


foto: Instagram

Modifică Setările