News

Bodyguardul Fernando Flores vs. Britney Spears: înţelegere secretă

de admin

Felul cum s-a încheiat procesul în care Flores o acuza pe vedetă că l-a hărţuit sexual dă apă la moară celor care spun că există cel puţin o sămânţă de adevăr în vorbele bodyguardului

La mai bine de un an şi cinci luni de când Flores a dat-o în judecată pe fosta sa şefă, aruncând în presă detalii şocante despre viaţa privată a vedetei, războiul s-a încheiat brusc, în spatele uşilor închise. Flores şi Spears au ajuns la o înţelegere în afara sălii de judecată, prin intermediul unui mediator, termenii înţelegerii rămânând confidenţiali.

Pentru cei care nu-şi mai amintesc, Fernando a povestit tot soiul de episoade picante, dar şi şocante despre Britney, printre care faptul că a încercat sub diverse forme să se culce cu el, chiar invitându-l în dormitorul ei, unde îl aştepta goală. Mai mult, Flores a intrat şi în alte zone, declarând că Spears are probleme cu igiena şi că e o mamă abuzivă, la un moment dat împrumutând cureaua lui de pantaloni pentru a-şi bate fiii.

Aşadar, în ce-a constat înţelegerea? Cu siguranţă Britney i-a oferit bani lui Flores ca să renunţe la proces. Dar fanii artistei se aşteptau ca Brit să se bată cu el până-n pânzele albe - mai ales după ce a negat toate acuzaţiile, declarând că bodyguardul nu vrea decât să profite de familia Spears şi să se afirme. Gestul ei pare să susţină versiunea celor care spun că Flores n-a minţit întru totul. Desigur, mai există şi explicaţia că Britney şi-a dorit pur şi simplu să încheie mai repede un proces murdar, care i-a afectat imaginea - şi care ar fi putut fi în continuare o sursă de informaţii denigratoare pentru ea (fie ele adevărate sau false).

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

TV

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

În scandalul legat de rezilierea contractului, trustul Intact pare să-i fi dat actorului lovitura de graţie: îi cere 1.300.000 € daune, plus interdicţia de-a mai realiza emisiuni de televiziune până la finalizarea procesului.

News

Replici dure între Răzvan Ciobanu şi Şerban Huidu 

De când a revenit pe micul ecran, cârcotaşul s-a ales din nou cu critici. Cel care l-a luat în vizor, de data aceasta, a fost creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care îl acuză că şi-a încălcat promisiunea de-a sta departe de sticlă.

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

News

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

Într-un interviu acordat ziarului „Ring“, celebra avocată face dezvăluiri incendiare despre viaţa Mădălinei Manole şi îl critică dur pe soţul ei, care nu-i lasă pe bunicii materni să-şi viziteze nepotul.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Cine o urăşte pe Madonna?

Şi mai ales de ce? Jurnalistul britanic Piers Morgan, cel care l-a înlocuit pe Larry King în tronsonul orar pe care acesta îl ocupa la CNN, duce un război făţiş fără precedent cu Regina Pop.

News

Johnny Depp, apărat de nişte brute

Este părerea unei femei de 52 de ani, în urma scandalului petrecut la un concert susţinut de Iggy Pop în Los Angeles

News

Brooke Mueller a făcut-o lată din nou!

Se pare că atunci când cineva precum Charlie Sheen vrea să te ajute să revii pe linia de plutire te scufunzi şi mai rău. Fosta lui soţie a aflat-o pe pielea sa!

News

Război între Cher şi Nicki Minaj

Cele două artiste pe care le despart aproape patru decenii şi care până acum n-aveau nici o legătură una cu alta au pornit un război, instigat chiar de fanii lor.

Gossip

Amanta lui Ashton nu-şi asumă vina pentru divorţul lui

Sara Leal a făcut primele declaraţii după ce Demi Moore a anunţat că divorţează de starul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".