News

Bogdan de la „Insula iubirii“ a renunţat la verighetă şi a şters pozele cu Hannelore! De când s-au despărţit cei doi?

Bogdan de la „Insula iubirii“ a renunţat la verighetă şi a şters pozele cu Hannelore! De când s-au despărţit cei doi? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

„Insula iubirii“ demonstrează încă o dată că relaţiile, oricât de solide ar părea la începutul sau la sfârşitul emisiunii, ajung la final dacă unul dintre parteneri calcă strâmb în timpul show-ului de la Antena 1.

În sezonul din 2018 al celebrei emisiuni filmată în Thailanda, concurenta care a fost pusă la zid de toată lumea a fost Hannelore Ulrich, partenera lui Bogdan. Atunci când au ajuns la „Insula iubirii“, cei doi au spus că se pregătesc de nuntă şi vor să-şi testeze relaţia.

Din păcate, Hanne s-a apropiat prea mult de ispita Andi, iar imaginile l-au făcut pe Bogdan Ionescu să aibă o criză de nervi atunci când le-a văzut. Comportamentul concurentei a fost unul cel puţin ciudat, afirmând că îl iubeşte pe Bogdan, dar în acelaşi timp le spunea tuturor că ea este cocoşul în casă şi că el nu face nimic. Mai mult dectât atât, chiar dacă la televizor se putea vedea clar că ea este cea care ar dori o relaţie cu ispita Andi, Hanne le spunea producătorilor că acesta nu o lasă în pace.

După terminarea emisiunii, Hanne şi Bogdan s-au căsătorit, iar majoritatea fanilor „Insula iubirii“ nu au putut înţelege cum de bărbatul care îşi văzuse iubita cum îl atacă aproape non-stop şi cum petrece timp cu Andi a ales să o ia pe aceasta de nevastă.

Din câte se pare, mariajul celor doi nu ar fi rezistat prea mult, iar gurile rele spun că, de aproximativ o lună, Bogdan şi Hanne nu ar mai forma un cuplu. Ultima poză în care cei doi apar împreună a fost postată pe Facebook de Hannelore pe 10 decembrie, iar apoi Bogdan a şters toate pozele cu soţia lui de pe paginile lui de Instagram şi Facebook.

Mai mult decât atât, chiar dacă pe contul lui Hanne scrie că este logodită cu Bogdan Ionescu şi în fotografiile pe care le postează singură i se vede în continuare verigheta, Bogdan postează doar fotografii în care apare singur sau alături de alţi bărbaţi şi nu mai are verigheta pe deget.

Modifică Setările