News

Bogdan de la „Insula iubirii“, dezvăluiri incredibile despre Hannelore: „Ea a pierdut o sarcină“

Bogdan de la „Insula iubirii“, dezvăluiri incredibile despre Hannelore: „Ea a pierdut o sarcină“

Telenovela care îi are ca protagonişti pe Bogdan, Hanne şi Andi, care au participat anul trecut la „Insula iubirii“, este departe de a fi încheiată.

Zilele trecute, Andi a fost invitat în studioul Antena Stars, iar Bogdan a intrat prin telefon, pentru a vorbi despre fosta lui relaţie şi despre cum se simte în prezent.

„Cel puţin eu am făcut nunta pentru a salva cumva relaţia. Nu am făcut nunta pentru bani, am avut cheltuieli mai mari. Totul s-a rupt când am simţit că nimic nu s-a reparat. Nici după experienţa din Thailanda, nici după discuţii. Îi mulţumesc lui Andi că m-a ajutat să văd unele lucruri. Ne-am întâlnit în Cluj, dar n-am apucat să stăm de vorbă. Vreau să cred că am luat decizia de comun acord cu Hanne. Pentru mine, cel puţin, este o decizie benefică, sunt liniştit, fericit şi o să-mi continui viaţa“, a spus Bogdan.

Fostul concurent de la „Insula iubirii“ a dezvăluit apoi că nu a mai vorbit deloc cu Hanne şi că nu l-ar deranja dacă ea ar avea o relaţie cu Andi: „Nu am mai discutat sau detaliat nimic cu Hanne. Sper să îşi pună ordine în viaţă. Eu văd că încă nu şi-a pus totul cap la cap, dar sper să o facă. Nu m-ar deranja să o văd împreună cu Andi. Sincer să fiu, am încercat să aduc în discuţie încheierea relaţiei imediat după emisiune, dar când iubeşti... iubeşti. Dar nu poţi să mai ai 100% încredere după emisiune“.

Marţi seară, cel care a fost într-un studio a fost Bogdan, care a fost invitatul lui Dan Capatos la „Xtra Night Show“. Fostul soţ al lui Hanne a vorbit despre „Insula iubirii“, dar a făcut unele dezvăluiri incredibile şi despre cea care i-a fost parteneră.

„Emisiunea am văzut-o separat, eram deja despărţiţi. Din 28 aprilie, când a fost nunta, până pe 20 octombrie am mai fost împreună. Tot n-a mers. Adică nimic. Şi eu m-am şocat la fel ca voi. Ea n-a ştiut esenţa emisiunii. Ştia că e filmată, dar n-a ştiut ideea de bază. Amândoi am pus punct şi am simţit asta. Decizia a fost luată de comun acord. Nu mai ştiu nimic de ea, nu ştiu dacă are o relaţie. Nu ştiu povestea cu Raul, nu ştiu mesajele, nu mă interesează. Noi tot timpul ne-am pus problema de copil. Ea a pierdut şi o sarcină“, a spus Bogdan.

În plus, el a afirmat că nu crede că Hanne va avea o relaţie cu Andi şi a spus din nou că nu mai păstrează legătura cu aceasta: „Eu nu cred că e cu Andi. Nici nu cred că va fi cu Andi, să zicem într-o relaţie. Au fost la un târg de nunţi împreună, s-au întâlnit, mai departe nu ştiu şi nici nu mă interesează. Ea mi-a reproşat că ar fi vrut mai multe lucruri de la mine, mai multă dăruinţă. Ea e în aceeaşi oală. Nu există relaţie perfectă. Cea mai bună prietenă a ei este mama ei şi când se ducea acasă prezenta cum merg lucrurile, partea ei de adevăr. Şi eu am ajuns personajul negativ fără să am drept la replică. Nu prea m-am intersectat cu părinţii ei la nuntă. Acum, relaţia este inexistentă la propriu. Niciun fel de contact“.

Modifică Setările