News

Bogdan şi Hanne de la „Insula iubirii“ au plecat împreună în vacanţă! S-au împăcat şi formează din nou un cuplu?

Bogdan şi Hanne de la „Insula iubirii“ au plecat împreună în vacanţă! S-au împăcat şi formează din nou un cuplu? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au ajuns la „Insula iubirii“ ca doi oameni foarte îndrăgostiţi, care se pregăteau de nuntă, au plecat despărţiţi din show, după care viaţa lor a devenit o adevărată telenovelă.

Odată ajunşi înapoi în România, Bogdan şi Hannelore de la „Insula iubirii“ şi-au mai dat o şansă şi s-au căsătorit, după care, la doar câteva luni, au anunţat că au divorţat. Însă, când toată lumea se aştepta ca ei doi să-şi refacă viaţa şi să fie văzuţi alături de alţi parteneri, cei doi foşti concurenţi de la „Insula iubirii“ au plecat în vacanţă... împreună!

Nu cu mult timp în urmă, Bogdan şi Hanne chiar afirmau că au rămas în relaţii foarte bune şi că au în continuare afaceri împreună, ba mai mult decât atât, fac parte şi din acelaşi cerc de prieteni, astfel că nu au cum să se evite. Iar acum au postat pe Instagram o imagine în care apar în maşină, unul lângă altul, în drum spre Dublin.