Fashion

Bogdan Stelea, Virgil Stănescu, Vlad Craioveanu şi Andi Moisescu, stilişti la H&M

Vino astăzi, intre orele 17:00 si 20:00 la magazinul H&M din Unirea Shopping Center să îi vezi într-o ipostază inedită pe Bogdan Stelea, Virgil Stanescu, Vlad Craioveanu şi Andi Moisescu.

Cei patru vor face parte din echipa de vanzari David Beckham Bodywear de la H&M si vor juca, pret de cateva ore, rolul de stilisti personali. Vino sa ii cunosti si sa primesti sfaturi chiar de la idolii tai. Imbraca o noua atitudine cu echipa de vanzari David Beckham!

Colectia de primavara David Beckham Bodywear aduce o viziune proaspata asupra lenjeriei de corp clasice si a fost lansata in magazinele H&M selectionate, precum si in mediul online. Noile piese vestimentare completeaza colectia de baza David Beckham Bodywear, care, inca de la lansarea sa, in februarie 2012, a ocupat un loc esential in garderobele barbatilor din intreaga lume. Colectia actuala cuprinde printre elementele de noutate si o linie de piese vestimentare David Beckham Bodywear pentru copii. Noua colectie este promovata printr-o campanie de comunicare ce include un spot TV al carui protagonist este chiar David Beckham. Spotul a fost vizionat pentru prima data de spectatorII din intreaga lume, pe data de 2 Februarie, chiar in timpul Galei Super Bowl.

URL: https://www.facebook.com/events/290805137738014/?context=create

Citește și ...