News

Bogdan Vlădau a fost eliminat din competiţia “Survivor România”. Primele declaraţii ale Faimosului

Bogdan Vlădau a fost eliminat din competiţia “Survivor România”. Primele declaraţii ale Faimosului camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Modelul a ieşit din concurs, după ce reuşise să revină în forţă pe traseu, cu un mega punct înscris împotriva lui Andi.

Aseară, la “Survivor România”, s-a disputat pentru prima dată jocul de comunicare, recompensele pentru echipa câştigătoare constând în fotografii şi mesaje din partea familiei, prietenilor şi apropiaţilor acestora. Miza a fost uriaşă, atât pentru Faimoşi, cât şi pentru Războinici, cu atât mai mult cu cât cei mai mulţi dintre concurenţi se află în competiţie, departe de cei dragi, de aproape o luna de zile. La aflarea premiului pus la bătaie, Faimoşii şi Războinicii au fost copleşiţi de emoţii şi nu şi-au putut ascunde lacrimile de dorul celor pe care i-au lăsat acasă.

Duelul sportiv între Faimoşi şi Războinici a fost încărcat de tensiune, răsturnări de situaţie, adrenalină pompată la maximum. Unul dintre punctele importante înscrise de Faimoşi a fost adus de Bogdan Vlădău, care s-a duelat la sânge cu Andi. În final, Războinicii au fost declaraţi câştigători, cu scorul de 10 la 6, punctul decisiv fiind adjudecat de Claudia Rostas.

Ziua cu veştile neplăcute nu s-a încheiat pentru Faimoşi, în Consiliul de eliminare, aceştia au aflat cine dintre cei trei concurenţi propuşi spre eliminare – Bogdan Vlădau, Elena Ionescu şi Asiana Peng – urmă să părăsească competiţia, în urmă voturilor telespectatorilor.

Publicul a decis că Bogdan Vlădau să fie eliminat din competiţia “Survivor România”; faimosul a fost surprins de rezultatul votului.

“Nu mă aşteptăm la această decizie. Mă bucur foarte tare că mi-am găsit curajul de a participa la un astfel de show. Mi-aş fi dorit să mai rămân, alături de echipa şi, în special, de unii dintre coechipierii mei. Mi-am făcut câţiva prieteni aici, sunt nişte oameni cu nişte caractere deosebite. Este greu, dar pe de altă parte inima mea se bucură foarte tare că se duce acasă, la soţia mea”, a spus Bogdan Vladau, aseară, în Consiliul de eliminare.