Gossip

Bogdan Vlădău spune adio burlăciei?

Bogdan Vlădău spune adio burlăciei?

După terminarea filmărilor la show-ul „Burlacul“ de la Antena 1, fostul manechin s-a afişat pentru prima oară în public cu aleasa lui, Daciana, la „Acces direct“. Urmează, oare, şi o căsătorie?

Dacă ar fi să ne luăm după postarea lui de pe contul său de Facebook, da, bat clopote de nuntă.

"Toţi bărbaţii se nasc liberi şi, la un moment dat, unii se căsătoresc", spune citatul de pe fotografie, căruia Bogdan i-a adăugat un comentariu: "Câteodată, e foarte adevărat :) !"

Deocamdată, cei doi au declarat că de-abia acum încep să se cunoască cu adevărat, iar Bogdan vrea să fie sigur că Daciana Ciochină e cea menită lui, înainte de a-i pune cu adevărat inelul de logodnă pe deget.

„Am avut foarte multe emoţii. Niciodată nu am subestimat vreuna dintre fete. Nu m-am văzut vreodată ca fiind eu cea aleasă. Toate fetele erau minunate. Bogdan trebuia sa descopere în noi ce era mai frumos. Îmi era teamă că va vedea mai repede ceva în celelalte fete“, a spus Daciana.

„Acum este pentru prima dată când ne vedem de la sfârşitul emisiunii. Ea a avut treabă în oraşul ei iar eu aici. Deci ne vedem în premieră aici. De acum încolo înepe povestea nostră. Dorim să ne cunoaştem mai uman. A fost foarte greu, nu aş mai alege proiectul ăsta încă odată“, a spus, la rândul său, Bogdan Vlădău.

Foto: captură, pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Robert Pattinson s-a logodit

Gossip

Robert Pattinson s-a logodit

Fostei partenere de film („Twilight“), dar şi de viaţă, Kristen Stewart, sigur nu i-a picat bine vestea că acesta i-a dăruit inelul de logodnă englezoaicei Tahliah Debrett Barnett, după doar 5 luni de relaţie.

Cum arăta Simona Gherghe acum 15 ani?

News

Cum arăta Simona Gherghe acum 15 ani?

Vedeta Antenei 1 a scos din sertarul cu amintiri o fotografie mai veche, de pe vremea când lucra în radio. Uite cum arăta prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” pe când avea doar 21 de ani.

News

Andreea Bălan, despre Keo: „Nu vom rămâne amici“

Deşi s-au iubit timp de şapte ani, între cei doi artişti n-a mai rămas nimic de spus, mai ales după despărţirea cu surle şi trâmbiţe provocată de relaţia paralelă a lui Keo cu o tânără cu ambiţii muzicale.

Ronaldo, mire a patra oară

News

Ronaldo, mire a patra oară

După o relaţie ce durează de aproape un an, fosta glorie a fotbalului brazilian se va căsători cu aleasa lui, Paula Morais, cu nouă ani mai tânără decât el. Cei doi şi-au ales deja verighetele!

Bogdan Vlădău îşi păstrează statutul de burlac

News

Bogdan Vlădău îşi păstrează statutul de burlac

Deşi finalul emisiunii „Burlacul“ părea de bun augur pentru perechea Bogadan-Daciana, iată că cei doi nu s-au potrivit şi, în final, s-au despăriţit.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Alina Sorescu şi Alex Ciucu au aflat sexul copilului

News

Alina Sorescu şi Alex Ciucu au aflat sexul copilului

După mai multe ecografii la care bebeluşul s-a „ascuns“, părinţii lui au reuşit să afle, în sfârşit, ce vor avea: fetiţă sau băiat. Şi, într-adevăr, au avut parte de-o mare supriză.

Marian Ionescu renunţă la burlăcie?

Gossip

Marian Ionescu renunţă la burlăcie?

Cea care l-a convins să meargă la altar e o frumoasă blondă ce prezintă „Observatorul” de la Antena 1. Vezi cum l-a convins pe cel mai convins burlac să-i pună verigheta pe deget.

Gheorghe Gheorghiu se recăsătoreşte

News

Gheorghe Gheorghiu se recăsătoreşte

După trei ani de relaţie cu Iulia, artistul a hotărât că a venit vremea să facă pasul cel mare. Aşa că ieri a cerut-o de soţie pe cea alături de care speră că va trăi până la adânci bătrâneţi.