Gossip

Bogdan Vlădău spune adio burlăciei?

Bogdan Vlădău spune adio burlăciei?

După terminarea filmărilor la show-ul „Burlacul“ de la Antena 1, fostul manechin s-a afişat pentru prima oară în public cu aleasa lui, Daciana, la „Acces direct“. Urmează, oare, şi o căsătorie?

Dacă ar fi să ne luăm după postarea lui de pe contul său de Facebook, da, bat clopote de nuntă.

"Toţi bărbaţii se nasc liberi şi, la un moment dat, unii se căsătoresc", spune citatul de pe fotografie, căruia Bogdan i-a adăugat un comentariu: "Câteodată, e foarte adevărat :) !"

Deocamdată, cei doi au declarat că de-abia acum încep să se cunoască cu adevărat, iar Bogdan vrea să fie sigur că Daciana Ciochină e cea menită lui, înainte de a-i pune cu adevărat inelul de logodnă pe deget.

„Am avut foarte multe emoţii. Niciodată nu am subestimat vreuna dintre fete. Nu m-am văzut vreodată ca fiind eu cea aleasă. Toate fetele erau minunate. Bogdan trebuia sa descopere în noi ce era mai frumos. Îmi era teamă că va vedea mai repede ceva în celelalte fete“, a spus Daciana.

„Acum este pentru prima dată când ne vedem de la sfârşitul emisiunii. Ea a avut treabă în oraşul ei iar eu aici. Deci ne vedem în premieră aici. De acum încolo înepe povestea nostră. Dorim să ne cunoaştem mai uman. A fost foarte greu, nu aş mai alege proiectul ăsta încă odată“, a spus, la rândul său, Bogdan Vlădău.

Foto: captură, pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările