News

Bomba asta sexy este fiica unor actori celebri la Hollywood!

Bomba asta sexy este fiica unor actori celebri la Hollywood! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Ce poate ieşi din povestea de dragoste a unui actor celebru şi chipeş cu o actriţă care a făcut victime cu frumuseţea ei năucitoare? O fiică superbă care moşteneşte tot ce-i mai bun de la părinţii ei, frumuseţea, talentul, dar şi prezenţa scenică.

Este singura fiică a fostului cuplu - Alec Baldwin şi Kim Basinger, o fiică ireal de frumoasă şi care elimină senzualitate prin toţi porii. Este copia fidelă a mamei sale în tinereţe, dar a moştenit şi de la celebrul actor Alec Baldwin, tatăl ei, ochii pătrunzători. Cât despre talentul înnăscut de a poza sexy şi de trupul fără cusur cu care se laudă, este meritul mamei naturi, dar şi a genelor bune.

Rodul iubirii dintre doi actori celebrii - Alec Baldwin şi Kim Basinger.

Pe zi ce trece, Ireland Baldwin îi seamănă tot mai mult mamei sale. La 22 de ani este fermecătoare, face campanii pentru branduri celebre şi îşi încântă fanii de pe reţelele de socializare cu fotografii în ipostaze cât mai sexy. Deloc timidă, cu o atitudine de femeie puternică, tânăra blondă este o bombă sexy, aşa cum au sesizat fanii ei virtuali. Fotografiile ei în costum de baie sau nud, pentru că nu are inhibiţii, ne aduc aminte de frumoasa ei mamă şi ale ei shootinguri foto incendiare.

Ireland este un model de succes şi nici nu se putea altfel, cu asemenea trăsături rare. Evident că părinţii ei super cunoscuţi au ajutat-o în ascensiunea ei într-o carieră de top în modeling, însă blonda chiar îl are pe vino-încoace.

Iată cele mai sexy fotografii ale sale!

Foto: Arhiva OK!, Instagram

Modifică Setările