Gossip

Bombă la Kremlin! Vladimir Putin suferă de Parkinson şi va renunţa la putere în ianuarie

Bombă la Kremlin! Vladimir Putin suferă de Parkinson şi va renunţa la putere în ianuarie camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ştire-bombă la Kremlin. 

Vladimir Putin, liderul moscovit considerat cel mai puternic om din lume este grav. Profesorul Valery Solovei, un savant rus care apare frecvent în media din această ţară, susţine că preşedintele Rusiei suferă de boala neurodegenerativă Parkinson. 

În vârstă de 68 de ani, liderul de la Kremlin este presat să se retragă din cea mai înaltă funcţie din stat de către iubita lui, fosta gimnastă Alina Kabaeva, în vârstă de 37 de ani.

Afirmaţia profesorului Solovei vine după ce Vladimir Putin a fost văzut într-o filmare recentă ca fiind în agonie, schimbându-şi frecvent poziţia picioarelor în timp se stătea pe un scaun, cu degetele ce păreau că-i zvâcnesc.

Valery Solovei mai susţine că familia lui Putin, şi anume Alina Kabaeva şi cele două fiice ale acestuia, are o mare influenţă asupra actualului preşedinte, iar acest lucru poate înseamna că Putin ar putea fi convins să renunţe la putere de anul viitor. 

Deşi zvonurile nu au fost niciodată confirmate de cei de la Kremlin, nu este prima dată când apare această informaţie despre starea de sănătate a liderului rus. Analiştii au mai observat, în trecut, o mişcare neobişnuit de limitată a braţului lui drept, în comparaţie cu cel stâng, un simptom asociat adesea cu boala Parkinson.

Comentarii

Modifică Setările