TV

Bombă în televiziune. Show-ul lui Botezatu va fi difuzat la Kanal D

Bombă în televiziune. Show-ul lui Botezatu va fi difuzat la Kanal D

De câteva luni, creatorul de modă român filmează pentru emisiunea lui, „SuperModels by Cătălin Botezatu“, pe cae toată lumea o aştepta la Antena 1. Schimbare de tactică, însă. Drepturile de difuzare au fost cumpărate de postul turcesc.

Acelaşi realizator, aceeaşi echipă, alte modele şi, mai ales, altă televiziune gazdă.

Acelaşi public (şi, de dorit, şi un segment nou de telespectatori) este invitat să urmărească noul sezon al emisiunii „SuperModels by Cătălin Botezatu“ la Kanal D. Show-ul va debuta pe 7 februarie şi va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21.30.

Cei 60 de concurenţi, aleşi în urma preselecţiilor, vor fi supuşi celor mai dure probe, de-a lungul celor 20 de episoade, pentru ca în final câştigător să plece acasă cu titlul de Supermodel şi cu un contract cu o prestigioasă agenţie din Paris.

Alături de Cătălin Botezatu, din juriul emisiunii fac parte celebrii fotografi Marius Bărăgan şi Gabriel Hennessey, precum şi hairstylistul de top Laurent Tourette. Cei trei vor realiza shootingurile profesioniste cu toţi concurenţii şi îi vor sfătui pe aceştia în drumul lor spre perfecţiune.

Foto: pagina oficială