Gossip

Bonnie Tyler, la 67 de ani. Cum arăta în anii ’80, când domina topurile muzicale cu Total Eclipse of the Heart?

Bonnie Tyler, la 67 de ani. Cum arăta în anii ’80, când domina topurile muzicale cu Total Eclipse of the Heart? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Vocea ei răguşită şi hituri precum It’s a Heartache şi Holding Out for a Hero au rămas, peste ani, în memoria colectivă, iar cântăreaţa le prezintă în faţa publicului chiar şi-n zilele noastre, măcar în scopuri caritabile, dacă nu pentru a-şi continua – cu aceeaşi determinare ca altădată – cariera muzicală.

Astfel, diva rock a anilor ’80 şi-a făcut, pe 26 noiembrie, o apariţie publică la Berlin, la Gala Caritabilă 10 Laughing Hearts, trezind nostalgii în rândul celor prezenţi la eveniment. Şi, nu numai că a răspuns pozitiv invitaţiei primite, dar Bonnie s-a urcat chiar pe scenă şi a încântat audienţa cu piese precum Total Eclipse of the Heart şi It’s a Heartache, care sunt unele dintre cele mai se succes hituri din toate timpurile, înregistrând vânzări de peste 6 milioane fiecare.

Artista nominalizată de trei ori la premiile Grammy a văzut prima dată lumina zilei în Skewen, Wales, în 1951. A crescut cu cele trei surori ale ei şi cu cei doi fraţi într-o casă mai mult decât modestă pe care de-abia dacă puteau părinţii lor, un miner şi o casnică, să o întreţină. Marea şansă a lui Gaynor Hopkins, numele ei adevărat, au fost fraţii ei, care, pasionaţi şi ei de muzică, au expus-o şi pe ea unor cântăreţi mari ai vremii, precum Elvis Presley, The Beatles şi Frank Sinatra.

Modifică Setările