News

Boris Becker despre fostul său antrenor, Ion Ţiriac: "Este un om brutal"

Boris Becker despre fostul său antrenor, Ion Ţiriac: "Este un om brutal"

Fostul tenisman german a făcut o dezvăluire şocantă despre fostul jucător de tenis român, care l-a antrenat vreme de nouă ani.

Două nume legendare şi o poveste uimitoare, care îl are în prim-plan pe românul Ion Ţiriac, care l-a antrenat pe germanul Boris Becker. Totul în cadrul unui documentar prezentat de televiziunea germană ARD cu ocazia celor 50 de ani pe care Becker îi aniversează pe 22 noiembrie.

Jurnaliştii publicaţiei "Zeit" notează că Becker povesteşte în documentar momentul în care Ţiriac a spart un pahar şi a mestecat cioburile.

"La un moment dat, Ţiriac a spart un pahar şi a mestecat cioburile. Acela a fost un moment în care m-am gândit că nu e de glumă cu el. Este un om brutal", povesteşte Becker în documentarul său.

Boris Becker are 6 trofee de Grand Slam în palmares, iar în perioada 1984-1993 a lucrat cu Ion Ţiriac, care l-a propulsat pe cele mai înalte culmi. Relaţia dintre cei doi a rămas la fel de bună şi azi, în pofida săgeţilor care mai pornesc, din când în când, în dublu sens.

“Boris Becker face parte din viaţa mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ion Ţiriac, în urmă cu trei luni.

"Ion Ţiriac a primit până la finalul carierei lui Boris Becker 40% din încasările acestuia", a dezvăluit recent avocatul Christian Niedzwicki, citat de publicaţia germană WAZ.