Spectacole

Bosquito, după 15 ani

Bosquito, după 15 ani

Refrenele cunoscutelor cântece "Hopa Hopa", "Două mâini" şi "Aşa că beau" pot fi fredonate de fani pe 24 aprilie, în Hard Rock Café din Capitală, unde trupa Bosquito va sărbători 15 ani de activitate printr-un concert de zile mari.

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un stil combinat de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzică ţigănească, balcanică până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 - 2006, formaţia a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până în prezent patru albume: "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003) şi "Fărâme de soare" (2004).

În perioada 2009 - 2011, trupa a concertat în Statele Unite ale Americii, iar membrii săi au declarat că, pentru ei, acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioadă au lansat şi piesa "Întuneric în culori", alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului cântăreţei Shakira.

Fanii trupei Bosquito pot asculta la concertul din Hard Rock Café piese precum "Aşa că beau", "Hopa Hopa", "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", “Tu eşti iubita mea" şi multe altele.

Biletele pot fi găsite online, pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Café, inclusiv în ziua concertului, la intrare, precum şi în reţeaua de magazine Uman din toată ţara. Acestea costă 40 de lei, cu loc la masă, şi 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Evenimentul este prezentat şi organizat de Bestmusic Live Concerts.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările