Spectacole

Bosquito, după 15 ani

Bosquito, după 15 ani

Refrenele cunoscutelor cântece "Hopa Hopa", "Două mâini" şi "Aşa că beau" pot fi fredonate de fani pe 24 aprilie, în Hard Rock Café din Capitală, unde trupa Bosquito va sărbători 15 ani de activitate printr-un concert de zile mari.

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un stil combinat de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzică ţigănească, balcanică până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 - 2006, formaţia a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până în prezent patru albume: "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003) şi "Fărâme de soare" (2004).

În perioada 2009 - 2011, trupa a concertat în Statele Unite ale Americii, iar membrii săi au declarat că, pentru ei, acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioadă au lansat şi piesa "Întuneric în culori", alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului cântăreţei Shakira.

Fanii trupei Bosquito pot asculta la concertul din Hard Rock Café piese precum "Aşa că beau", "Hopa Hopa", "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", “Tu eşti iubita mea" şi multe altele.

Biletele pot fi găsite online, pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Café, inclusiv în ziua concertului, la intrare, precum şi în reţeaua de magazine Uman din toată ţara. Acestea costă 40 de lei, cu loc la masă, şi 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Evenimentul este prezentat şi organizat de Bestmusic Live Concerts.

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Cum a fost la concertul lui Joe Cocker?

Spectacole

Cum a fost la concertul lui Joe Cocker?

Spectatorii prezenţi ieri seară la Sala Palatului au asistat la un concert vibrant, din care nu au lipsit celebrele sale melodii "You Can Leave Your Hat On" şi "Unchain My Heart".

Cristi Minculescu concertează cu Nuţu Olteanu

Spectacole

Cristi Minculescu concertează cu Nuţu Olteanu

Au ceva în comun: pasiunea pentru rock şi un trecut în trupa Iris. Acum, cei doi voi urca împreună pe scenă, semn că limbajul muzicii poate reuni oamenii, chiar şi după perioade mai lungi de timp.

Cristi Minculescu cântă din nou la Bucureşti

Spectacole

Cristi Minculescu cântă din nou la Bucureşti

După ce a decis să părăsească trupa Iris, mulţi credeau că acesta va fi sfârşitul carierei sale. Însă rockerul demonstrează că fanii lui îl vor în continuare pe scena românească.

Spectacole

Joe Cocker vine la Bucureşti

Celebrul cântăreţ a inclus România pe harta turneului său gigant „Fire It Up Summer Tour“, turneu ce promovează cel mai recent album al său, „Fire It Up “.

Energie şi emoţie pe ritmuri Bere Gratis

Spectacole

Energie şi emoţie pe ritmuri Bere Gratis

14 ani de carieră, zeci de piese şi un nou album, pe scurt, Bere Gratis şi un concert aniversar bine primit de fani, care a avut loc pe 19 noiembrie, la TNB.

Spectacole

VIDEO Depeche Mode, din nou la Bucureşti

La trei ani de la concertul anulat de la Bucureşti, trupa britanică promite să se revanşeze faţă de fanii români, revenind pe stadionul naţional din Capitală cu un megashow şi cu un album nou.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România