Muzica

Bosquito revine pe piaţa muzicală

Bosquito revine pe piaţa muzicală

Vă mai amintiţi de „Două mâini“, „Pas cu Pas“ sau „Pepita“? Ei bine, după şapte ani de linişte, Bosquito se pregăteşte să stârnească o nouă furtună de sunete! Trupa ne-a încântat de-a lungul timpului cu stilul lor fusion rock, amestecând note latine cu ritmuri ţigăneşti, balcanice şi trecând chiar în registrul grav al muzicii simfonice şi hard rock. Piese ca „Două mâini“, „Pas cu Pas“ sau „Pepita“ au devenit coloana sonoră a unora dintre cele mai frumoase amintiri ale noii generaţii muzicale.

Iată că a sosit momentul pentru ca Bosquito să revină cu un nou lor single, „Când îngerii pleacă“, o baladă însoţită de un videoclip cu totul special. Acesta este lucrat împreună cu regizorul Florin Botea şi îl prezintă pe Radu Almăşan, solistul trupei, trăind o experienţă extremă prin care îşi retrăieşte întreaga adolescenţă.

„Am scris piesa în limba spaniolă. Într-o dimineaţă, o fată frumoasă m-a inspirat să scriu poezia care reprezintă textul pentru versiunea românească a piesei“, ne-a mărturisit Radu Almăşan.

Piesa în limba spaniolă se numeţte „Eres mi angel“ şi beneficiază de un videoclip ce va fi lansat în curând, având ca destinaţie finală America Latină.

Foto: Roton