News

Botezul Prinţesei Charlotte. Pe cine a invitat Regina la recepţie?

Suverana va fi gazda unei recepţii la reşedinţa ei privată din Norfolk, la care vor fi invitaţi membri ai familiei regale şi prieteni, după ceremonia de botez care va avea loc la parohia locală, St Mary Magdalene Church, duminică.

Interesant este că Regina Elisabeta i-a invitat şi pe socrii regali, soţii Middleton, la ceai, la reşedinţa ei de vară de la Sandringham.

Printre invitaţi se vor număra, aşadar, Carole şi Michael Middleton şi fraţii mai mici ai lui Kate, Pippa şi James, pe lângă naşii lui Charlotte şi partenerii lor. Dintre aristocraţi, vor veni doar Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, o absenţă sigură fiind cea a Prinţului Harry, aflat în Africa.

Duminică este ziua cea mare pentru Ducii de Cambridge, ziua în care o vor creştina pe mezina lor, Prinţesa Charlotte, care va împlini mâine trei luni de viaţă.

Şi se pare că la evenimentul care va avea loc la biserica St Mary Magdalene din Sandringham sunt bineveniţi şi oamenii de rând, aceştia putând s-o vadă pe micuţa de Cambridge înainte şi după serviciul religios.

Mai mult, într-un comunicat al Palatului Kensington se arată că Ducele şi Ducesa de Cambridge ar fi încântaţi să se întâlnească cu supuşii, la ieşirea din biserică.

„Ducii de Cambridge ar fi încântaţi să-i întâlnească pe admiratorii fiicei lor în curtea bisericii. Ducii sunt recunoscători pentru urările de bine pe care le-au primit încă de la naşterea Prinţesei Charlotte, multe de la localnicii din Norfolk, şi sunt entuziasmaţi că oamenii vor avea acces în curtea bisericii, în ziua botezului.“

Printre cei care vor fi prezenţi în ziua cea mare se numără, evident, Regina Elisabeta, Prinţul Philip, Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, dar şi părinţii lui Kate Middleton, Michael şi Carole Middleton. Din păcate, Prinţul Harry nu va putea fi prezent la botez, din cauza implicării într-un proiect de mediu cu durata de trei luni, în Africa.

Este posibil ca Charlotte să fie îmbrăcată în acelaşi veşmânt pe care l-a purtat şi George, în 2013, la botezul lui, o replică a celui dăruit Reginei Victoria, în 1841, pentru botezul copiilor ei.

Foto: Getty Images

Modifică Setările