Muzica

Boy George vrea să reunească Culture Club

Boy George vrea să reunească Culture Club

Cântăreţul britanic, o legendă a muzicii pop-disco din anii '80, îşi doreşte o reuniune a grupului şi un album nou de în 2014, realizat în vechea formulă.

Boy George şi-a dorit să reunească Culture Club încă de acum doi ani, pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a formaţiei cu un turneu mondial, însă acel proiect nu s-a materializat în cele din urmă.

Anul acesta, însă, el s-a întâlnit cu chitaristul Roy Hay, la Los Angeles, la începutul lunii noiembrie, şi au discutat despre posibilitatea de a înregistra un nou album cu piese originale, în ianuarie, alături de ceilalţi doi membri din componenţa grupului Culture Club, basistul Mikey Craig şi toboşarul Jon Moss, potrivit contactmusic.com.

Artistul, al cărui nume real este George O'Dowd, a dezvăluit pentru publicaţia britanică The Sun on Sunday că speră să îl recruteze şi pe celebrul producător Brian Eno pentru acest proiect.

„Avem câteva idei interesante în legătură cu persoanele cu care vrem să colaborăm. Va trebui să fie un album cu adevărat bun. Va fi un disc nou, complet nou. Nu are niciun rost să facem un album doar din motive nostalgice. Vom scoate cu siguranţă un album nou“, a spus Boy George.

Foto: pagina oficială