Muzica

Boy George vrea să reunească Culture Club

Boy George vrea să reunească Culture Club

Cântăreţul britanic, o legendă a muzicii pop-disco din anii '80, îşi doreşte o reuniune a grupului şi un album nou de în 2014, realizat în vechea formulă.

Boy George şi-a dorit să reunească Culture Club încă de acum doi ani, pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a formaţiei cu un turneu mondial, însă acel proiect nu s-a materializat în cele din urmă.

Anul acesta, însă, el s-a întâlnit cu chitaristul Roy Hay, la Los Angeles, la începutul lunii noiembrie, şi au discutat despre posibilitatea de a înregistra un nou album cu piese originale, în ianuarie, alături de ceilalţi doi membri din componenţa grupului Culture Club, basistul Mikey Craig şi toboşarul Jon Moss, potrivit contactmusic.com.

Artistul, al cărui nume real este George O'Dowd, a dezvăluit pentru publicaţia britanică The Sun on Sunday că speră să îl recruteze şi pe celebrul producător Brian Eno pentru acest proiect.

„Avem câteva idei interesante în legătură cu persoanele cu care vrem să colaborăm. Va trebui să fie un album cu adevărat bun. Va fi un disc nou, complet nou. Nu are niciun rost să facem un album doar din motive nostalgice. Vom scoate cu siguranţă un album nou“, a spus Boy George.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Direcţia 5 îşi reprogramează concertul de Valentine’s Day

Muzica

Direcţia 5 îşi reprogramează concertul de Valentine’s Day

Deşi iniţial trupa anunţa un show muzical de Ziua Îndrăgostiţilor, concertul din 14 februarie a fost reprogramat pentru 22 martie, cu aceleaşi binecunoscute piese dedicate tuturor îndrăgostiţilor.

Alexandra Stan, primul album după scandalul cu Marcel Prodan

Muzica

Alexandra Stan, primul album după scandalul cu Marcel Prodan

Cine credea că scandalul cu fostul ei impresar o va demoraliza şi îi va afecta radical cariera ei s-a înşelat. Tânăra de 25 de ani are un succes neaşteptat în Asia şi a demonstrat că poate reuşi în muzică şi fără ajutorul lui.

Trupa N&D, împreună din nou

Muzica

Trupa N&D, împreună din nou

Doar pentru o seară, din păcate pentru fanii lor, care, totuşi, speră că această întâlnire a Deliei cu Nick să anunţe o viitoare colaborare. Mai ales că Nick, care a şi slăbit foarte mult în ultimul timp, şi-a pregătit revenirea pe piaţa muzicală.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Gary Barlow vrea reuniunea Take That

Muzica

Gary Barlow vrea reuniunea Take That

Nu e prima oară când fostul membru al trupei britanice insistă ca grupul să se reunească. El speră ca, şi de această dată, Robbie Williams îi va fi alături în următorul turneu.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Backstreet Boys au revenit cu un nou videoclip

News

Backstreet Boys au revenit cu un nou videoclip

„Backstreet’s back, alright!“ – într-adevăr, băieţii de la faimosul boyband care-a cucerit inimile fetelor de-acum 15 ani, cu hiturile lor muzicale, s-au întors cu un nou album şi, mai important,