Gossip

Brad şi Angelina vor patru ceremonii de nuntă

Pare o glumă, dar cuplul care ne-a tot promis nunta anului – de vreo 3 ani încoace! – are de gând să transforme uniunea lor de suflet în evenimentul secolului.

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să se căsătorească în curând şi intenţionează să marcheze acest moment printr-o serie de patru ceremonii de nuntă. Cel puţin, asta afirmă presa internaţională, care trâmbiţează de luni întregi apropierea marelui eveniment.

Potrivit contactmusic.com, această serie de patru nunţi va debuta cu o petrecere în Australia şi se va încheia cu o recepţie somptuoasă la Chateau Miraval, proprietatea pe care cuplul o deţine în sudul Franţei.

De ce Australia? Pentru că Angelina se află în prezent în Sydney, unde filmează cel de-al doilea proiect regizoral al ei, filmul "Unbroken".

Teoretic, prima petrecere ar trebui să aibă loc în celebra rezervaţie naturală Ayers/Uluru, cel mai probabil pe 18 decembrie, data la care logodnicul ei, actorul Brad Pitt, va împlini vârsta de 50 de ani.

"Vor organiza o primă petrecere la Ayers Rock în Australia, în ziua în care Brad va împlini 50 de ani, în decembrie. Angelina îşi doreşte o ceremonie aborigenă, la răsăritul soarelui", a declarat o sursă pentru tabloidul “Daily Star”.

O a doua ceremonie de nuntă ar putea fi organizată într-una din reşedinţele lor din Los Angeles sau din New Orleans.

După aceea, cuplul va organiza a treia ceremonie în Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina Jolie, întrucât cenuşa mamei sale, Marcheline Bertrand - care a murit din cauza unui cancer ovarian la vârsta de 56 de ani - a fost împrăştiată deasupra acestei insule.

Cea de-a patra ceremonie va avea loc pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, Chateau Miraval, unde cei doi actori vor organiza o petrecere somptuoasă pentru rude şi prieteni.

"Petrecerea finală va fi una spectaculoasă şi va avea loc pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, în luna mai, în perioada Festivalului de Film de la Cannes", a adăugat aceeaşi sursă.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au logodit în aprilie 2012.

Foto: