Gossip

Brad Pitt şi Angelina Jolie fac nunta în mai?

de admin

Cel puţin, aşa ne spune florarul actorului. Faimosul cuplu pare că va avea parte de o ceremonie extravagant, chiar la casa lor din Franţa, la o săptămână după Festivalul de Film de la Cannes, din mai.

„Se va căsători cu Angelina în lumina apusului, cu flori sălbatice pretutindeni“, ar fi spus chiar florarul lui Brad Pitt, Lucille Michel. Mai mult, cei doi vor face schimb de verighete la capela din Château Miraval, cu elefanţi ornamentali care să reprezinte fiecare membru al familiei lor. „Amândoi vor o nuntă la apus, pentru ca momentul în care-şi vor spune jurămintele să fie perfect, iar invitaţii să fie uimiţi de panorama de vis“, a continuat florarul. Mai mult, Brad le-ar fi lăsat celor 8 îngrijtitori ai grădinii capelei instrucţiuni clare privind aranjamentele florale pentru nuntă: „Brad cheltuieşte 45.000 de dolari pe flori pe care le vrea plantate în grădina capelei, ca să păstreze flora sălbatică locală, de dragul viitorilor nepoţi“, a mai spus Lucille pentru revista Grazia.

Actorul de 49 de ani şi-a anunţat logodna cu Angelina în aprilie, anul trecut, dar de câteva luni de zile, copiii lor pun presiune asupra amândurora, ca cei doi să oficializeze relaţia lor.