Gossip

Brad Pitt are un as în mânecă! Actorul ameninţă cu casete compromiţătoare

Brad Pitt are un as în mânecă! Actorul ameninţă cu casete compromiţătoare

Bătălia asupra custodiei celor şase copii se intensifică! După ce acum câteva zile s-a zvonit că Brad şi Angelina au semnat un acord potrivit căruia actriţa să fie cea care deţine custodia, aflăm că, de fapt, s-a prelungit doar acea decizie iniţială ca cei şase copii ai cuplului să stea cu Angelina pe timpul procesului de divorţ şi că, în continuare, Brad îşi cere dreptul la o custodie comună. Brad nu se dă bătut. Vrea custodie comună asupra celor şase copii Ba mai mult, potrivit unor noi informaţii furnizate de tabloidul „The Sun”, Brad deţine dovezi compromiţătoare cu Angelina, pe care nu se va feri să le arate unui judecător dacă aceasta nu acceptă să fie custodie comună asupra celor şase copii.

Cei din staff-ul actorului spun că e vorba despre nişte filmări care ar pune-o într-o lumină foarte proastă pe celebra actriţă, şi care i-ar diminua semnificativ şansele la o custodie totală a celor şase copii. ”Nimeni nu vrea să joace atât de murdar, însă Angelina şi echipa ei par a fi dispuşi să-l discrediteze pe Brad cu orice preţ. (...) Da, a avut loc o ceartă între el şi Maddox în avion, dar asta-i tot. Nu a fost niciun abuz”, mai spune cineva din echipa lui Brad.

DailyMail i-a contactat atât pe reprezentanţii lui Brad, cât şi pe cei ai Angelinei, însă, momentan, niciunul nu a comentat aceste informaţii referitoare la existenţa unor probe incriminatorii pentru Angelina.