News

Brad Pitt, atrăgător, dar cu o ţinută ratată la o premieră de film

Brad Pitt, atrăgător, dar cu o ţinută ratată la o premieră de film

HOLLYWOOD, CA - APRIL 05: Executive producer Brad Pitt attends the premiere of Amazon Studios' "The Lost City Of Z" at ArcLight Hollywood on April 5, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)

Actorul de 53 de ani trece printr-un divorţ urât şi stresant de cea cu care făcea cel mai glam cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie. Motiv pentru care multe voci vorbesc cu îngrijorare despre Brad Pitt, susţinând că starul este deprimat, slăbit şi fără poftă de viaţă, după ce şi-a pierdut familia. Brad pare într-o dispoziţie bună Ţinuta lui Brad a lăsat de dorit Noi nu ne pronunţăm în legătură cu aspectul lui fizic, ba chiar putem spune că Brad pare ok, singurul lucru care ne îngrijorează văzând ultimele fotografii cu el este felul în care se îmbracă. În hainele lui tataie, mai exact, căci ceea ce ne-a fost dat să vedem la premiera filmului The Lost City Of Z din Hollywood, California, este departe de stilul un star sexy precum Brad. Actorii Tom Holland, Charlie Hunnam, Sienna Miller şi Robert Pattinson, din distribuţia filmului "The Lost City Of Z" Aproape că am crede că lui Brad nu-i mai pasă, altfel nu înţelegem de ce a ales pentru această premieră combinaţia jachetă şi pantaloni bufanţi, cu nelipsita bască. Ştim că s-au întors anii 90 în modă, dar nici chiar aşa!

Aşa, cel mai atrăgător tip de pe covorul roşu a fost, seara trecută, starul filmului produs de compania lui Brad, şi anume actorul Charlie Hunnam.

Charlie Hunnam
Robert Pattinson
Sienna Miller

La premieră au mai fost prezente şi alte nume mari din distribuţie, şi anume superba Sienna Miller şi Robert Pattinson.

Foto: getty images, hepta